Anlık Bildirim

Harry Potter: Puzzles & Spells beğeni topluyor

Harry Potter hikayesini en baştan ele alan Harry Potter: Puzzles & Spells adındaki renk eşleştirme oyunu bölüm ilerledikçe hikayenin içerisinde kaybolmanızı sağlıyor.

Harry Potter: Puzzles & Spells beğeni topluyor Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının en çok izlenen ve en uzun serilerinden birisi olan Harry Potter uzun süredir oyun dünyasında da aktif. Geçtiğimiz hafta indirmeye sunulan Harry Potter: Puzzles & Spells renk eşleşme oyunu ilgi görüyor.

Harry Potter: Puzzles & Spells neler sunuyor?

Aha önce Jam City tarafından geliştirilen Harry Potter: Hogwarts Mystery rol yapma oyunu ana karakterleri seçme imkanı vermediği ve Harry Potter karakteri daha az göründüğü için eleştiriliyordu. Zynga tarafından geliştirilen Harry Potter: Puzzles & Spells ise ilk hafta 5 milyon indirmeye yaklaştı.

Mobil dünyada sayısız renk eşleştirme oyunu yer alıyor ve mekanikler hemen hemen aynı. Bu bakımdan sunulan hikaye, atmosfer ve karakterler farklılaşma açısından önem taşıyor. Zynga da bunu iyi kullanmış.

Harry Potter: Puzzles & Spells hikayenin en başına gidiyor ve Harry Potter’ın çocukluk döneminden başlıyor. Bölüm geçtikçe hikayenin bir sonraki aşaması açılıyor. Böylece serinin tüm bölümleri yaşanmış oluyor. Ara geçişlerde serinin önemli sahneleri canlandırılırken Daily Prophet sihir gazetesi de ilerlemenizi sayı sayı aktarıyor.

Bölümlerde puan kazandıkça büyüler de açılıyor ve bunlarla zor kısımlar hallediliyor. Ayrıca farklı güçlendirmeler de mevcut. Bölüm sonu hediyeleri ve kartlarıyla büyüleriniz de gelişiyor. Yine hikayedeki pek çok sihirli yaratık ilerleyen bölümlerde yardımınıza koşuyor. Günlük ve belirli zaman etkinlikleri ile heyecanı arttıran oyun ücretsiz.

Harry Potter: Bulmaca ve Büyü Harry Potter: Bulmaca ve Büyü Harry Potter: Bulmaca ve Büyü Harry Potter: Bulmaca ve Büyü Zynga Çevrimdışı Ücretsiz

Harry Potter: Puzzles & Spells Harry Potter: Puzzles & Spells Harry Potter: Puzzles & Spells Harry Potter: Puzzles & Spells Games Ücretsiz 250,9 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim