Anlık Bildirim

HBO, Çernobil belgeselinin fragmanını yayınladı

HBO, Çernobil felaketinin dehşetini gözler önüne serecek yeni belgeselinin fragmanını yayınladı. Chernobyl: The Lost Tapes, tarihin en kötü nükleer felaketlerinden birinin örtbas edilmesini belgeliyor

HBO, Çernobil belgeselinin fragmanını yayınladı Tam Boyutta Gör

HBO, 1986 yılında Çernobil nükleer santralindeki kazayı konu alan Chernobyl: The Lost Tapes (Çernobil: Kayıp Kasetler) belgeselinin ilk fragmanını yayınladı.

Bir buçuk saatlik yapımda Emmy ödüllü İngiliz yönetmen James Jones, Çernobil felaketinin bugüne kadar hiç ortaya çıkmamış yeni arşiv görüntülerini ve görgü tanıklarıyla yapılan röportajları gözler önüne serecek.

HBO'nun Çernobil konulu ikinci projesi

HBO'nun açıklamasında "Kayıtlar, felaketin büyüklüğünün ve ciddiyetinin bir portresini ve Sovyet yetkililerinin olayı örtbas etmek için neler yaptığını gösterecek" ifadeleri dikkat çekiyor.

HBO, Çernobil belgeselinin fragmanını yayınladı Tam Boyutta Gör

HBO'nun Çernobil felaketini konu alan yeni belgeseli 22 Haziran'da HBO Max'te gösterime girecek. HBO daha önce de Çernobil ile ilgili bir projeye imza atmıştı. 2019 yılında yayınlanan 5 bölümlük Chernobyl dizisi, IMDb'de en yüksek puan alan diziler arasına girdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim