Anlık Bildirim

Viral oyun Helldivers 2, eş zamanlı oyuncu bakımından GTA 5’i geçti

Helldivers 2 çılgınlığı hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Son bilgilere göre Helldivers 2, Steam’de eş zamanlı oyuncu bakımından GTA 5 ve Monster Hunter World gibi hit oyunları geride bıraktı.
Helldivers 2, eş zamanlı oyuncu bakımından GTA 5’i geçti Tam Boyutta Gör
Beğenilen oyun Helldivers 2 rekorlar kırmaya ve platforma yeni oyuncular çekmeye devam ediyor. Co-op shooter tabanlı bir oyun olan Helldivers 2’de daha önce God of War'un 73.000 eş zamanlı oyuncu zirvesini sadece bir günde geçerek Steam'de çıkış yapan en büyük PlayStation Studios oyunu olmuştu. Helldivers 2 şimdi ise GTA 5’i geçmeyi başardı.

Helldivers 2, GTA 5’i geçti

Helldivers 2, eş zamanlı oyuncu bakımından GTA 5’i geçti Tam Boyutta Gör
Steam Database'in verilerine göre Helldivers 2, çıkış yaptığı günden bu yana neredeyse her gün kendi oyuncu zirvesini geçmeyi başardı. Kısa bir süre önce ise oyun, Steam’de 409 bin eş zamanlı oyuncu ile yeni bir zirveye erişti. Bu sayede Helldivers 2, GTA 5, Hitman 2, Starfield, Monster Hunter World ve Destiny 2 gibi hit oyunların önüne geçti. Bu beklenmedik yüksek performans aynı zamanda PlayStation'ın PC oyuncularını cezbetmeye yönelik planlarını da doğruluyor.

Helldivers 2, halihazırda Steam tarihinde çevrimiçi olarak en çok oynanan oyunlar sıralamasında 24. sırada bulunuyor. Öte yandan oyun, tüm bu başarılarını sunucu sorunlarının sıkça yaşandığı sırada gerçekleştirdi. Geliştirici Arrowhead, halihazırda kapasitesini artırmaya çalışırken sunucudaki toplam kişi sayısını da 450 bin kişiyle sınırlamış durumda. Son olarak Helldivers 2’nin Steam’de 40 dolar (1.234 TL), PlayStation’da ise 999 TL olduğunu belirtelim.

Kaynakça https://steamdb.info/charts/?sort=peak https://www.gamesradar.com/helldivers-2-quickly-overtakes-destiny-2-and-starfield-to-become-the-biggest-steam-launch-from-playstation-or-xbox-studios/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim