Anlık Bildirim

Hem Android, hem de Windows 10 çalıştıran akıllı telefon geliyor: Emperion Nebulus

Emperion adlı bir İngiliz şirketi, Hem Android, hem de Windows 10 işletim sistemlerini çalıştıran akıllı telefon modelini duyurdu. Nebulus adlı cihazın yakında satışa sunulacağı belirtiliyor.

Hem Android, hem de Windows 10 çalıştıran akıllı telefon geliyor: Emperion Nebulus Tam Boyutta Gör

Daha önce hiç duymadığımız, ancak 2017'den beri var olan İngiltere merkezli teknoloji şirketi Emperion, çok yakında Android ve Windows 10 çalıştıracak bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Microsoft'la ortak çalıştık

Emperion Nebulus adı verilen akıllı telefonun, henüz açıklanmayan bir Snapdragon işlemci, 6.19 inç Cosmos Ekran, 2 adet 13MP Emperion OptiX ™ arka kamera, 10.5MP selfie kamerası, 128GB depolama alanı ve 6.000 mAh pil ile geleceği duyuruldu. ARM üzerinde Windows 10 çalıştıracak cihazın, aynı zamanda Android işletim sistemini de gizlilik endişeleri nedeniyle Google Play Hizmetleri olmadan çalıştıracağı belirtiliyor.

Emperion Nebulus adlı akıllı telefonun yakın bir süre sonra 659 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacağı açıklanırken, ön siparişler için bu rakamın biraz daha yükselebileceği ifade edilmiş. Microsoft ile yakın bir şekilde çalıştıklarını açıklayan Emperion adlı şirketin henüz bir web sitesinin olmaması ise işin enteresan kısmı. Önümüzdeki günlerde bu akıllı telefonun akıbetinin ne olacağını ise hep beraber göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9752 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Emperion Nebulus, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim