Anlık Bildirim

Henry Cavill, Amazon’un Warhammer 40K dizisinde rol alacak

İlk olarak The Witcher projesinden ayrılan sonrasında ise Superman rolünü bırakan Henry Cavill, şimdi de Amazon’un Warhammer 40K dizisinde rol almaya hazırlanıyor.
Henry Cavill, Amazon’un Warhammer 40K dizisinde rol alacak Tam Boyutta Gör
Henry Cavill yoluna devam ediyor. Aktörün yakın zamanda lanse edilen Superman olarak döneceği duyurusu kısa süre önce DC Studios’un yeni patronu James Gunn’ın projelerine uymadığı gerekçesiyle iptal edilmiş ve Cavill, Superman rolünü bırakmıştı. Cavil daha önce de Netflix'in The Witcher'daki Geralt of Rivia rolünden ayrılmıştı. Ancak Henry Cavill için yeni bir kapı aralanmış durumda: Amazon ile bir Warhammer 40,000 uyarlaması.

Henry Cavill, Warhammer 40K'da başrol olacak

Henry Cavill, Amazon’un Warhammer 40K dizisinde rol alacak Tam Boyutta Gör
The Hollywood Reporter’ın aktardığına göre, Games Workshop'un sahibiyle aylarca süren görüşmelerin ardından Amazon'un oyunun haklarını aldığını duyurdu. Öte yandan Cavill, bilgisayarlarla ilgili her şeyin hayranı ve kendi teçhizatını kuran biri olmasının yanı sıra, Warhammer saplantısını da şimdiye kadar hiç gizlemedi. Ayrıca Cavill projede sadece başrolde değil aynı zamanda yapımcı rolünü de üstlenecek.

Anlaşmayı Instagram'da duyuran Cavill, şunları söyledi, “30 yıl boyunca sinema yapımı olarak Warhammer evreni görmeyi hayal ettim. Şimdi, sektördeki 22 yıllık deneyimimin ardından, nihayet bir Warhammer Sinematik Evrenini hayata geçirmeye rehberlik edecek beceri ve deneyime sahip olduğumu hissediyorum."

Tüm bunların yanında Warhammer 40K projesi hala erken geliştirme aşamasında bulunuyor. Dolayısıyla Cavill ve proje üzerinde çalışanları Warhammer evreninde görmek için önümüzde uzun bir süreç var. O zamana kadar Cavill’i başka projelerde göremeye devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim