Anlık Bildirim

Hepsiburada Premium ayda 14,90 TL’ye neler sunuyor?

Bu içeriğimizde Hepsiburada Premium üyesi olarak elde edeceğiniz avantajları listeliyoruz. Hepsiburada Premium aylık 14,90 TL olarak ücretlendiriliyor.          
Hepsiburada Premium ayda 14,90 TL’ye neler sunuyor? Tam Boyutta Gör
Hepsiburada’nın ayrıcalıklı üyelik platformu Hepsiburada Premium, ayda 14,90 TL’ye Hepsiburada müşterilerine pek çok ayrıcalık sunuyor. Bu içeriğimizde Hepsiburada Premium üyesi olarak elde edeceğiniz avantajlardan bahsediyoruz.

Hepsiburada Premium ne kadar? 💵

Hepsiburada Premium, aylık 14,90 TL olarak ücretlendiriliyor. Daha önce Premium'a üye olmamış müşteriler ilk ay için 1 TL ödeyerek Hepsiburada Premium'a katılabiliyor. Hepsiburada Premium'u dilediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.

Alışverişlerde Hepsipay Papel kazancı 🎁

Premium üyelerinin her alışverişlerinde tutarın %3’ü kadar Hepsipay Papel kazanılıyor. Kampanyadan kazanılan Hepsipay Papel'ler 7 gün sonra cüzdana yükleniyor ve 15 gün boyunca tüm alışverişlerde kullanılabiliyor.

Hepsiburada Premium ayda 14,90 TL’ye neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Tüm alışverişlerde kargo bedava 📦

Hepsiburada Premium üyeleri, herhangi bir alt limit olmaksızın tüm alışverişlerinde ücretsiz kargo fırsatından yararlanıyor. Kargoya 23,99 TL ödemek yerine ayda 14,90 TL’ye Premium’a üye olarak kargo ücretinden tasarruf edebilirsiniz. Hepsiburada’nın online market platformu Hepsiburada Market’te de ücretsiz teslimat hizmeti sunuluyor.

Ayrıca Premium üyeleri Randevulu Teslimat hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Sipariş esnasında seçilen saatlerde teslimat yapılıyor.

Ücretsiz kapıdan iade

Satın aldığımız ürünler kapımıza kadar gelirken bir ürünü iade etmek istediğimizde kargo şubelerine gitmek gerekiyor ve bu durum pek çok kullanıcı için büyük zahmet oluyor. Hepsiburada, Premium üyelerinin  iade kargolarını kapıdan teslim alıyor. Bu hizmet için ek ücret ödemek gerekmiyor.

Hediye BluTV 📺

Hepsiburada Premium ayda 14,90 TL’ye neler sunuyor? Tam Boyutta Gör
Alışverişlerin yanı sıra eğlence alanında da müşterilere avantajlar sunuluyor. Hepsiburada Premium’a üye olarak dijital içerik platformu BluTV’yi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Böylelikle ayda 39,90 TL ücrete sahip BluTV’yi çok daha düşük bir ücrete kullanmış olursunuz. Hepsiburada Premium üyeliği devam ettiği sürece BluTV aboneliğiniz de ücretsiz olarak devam edecek.

Yüzde 50 indirimli mobilya ve lastik montajı 🪛

İnternetten satın aldığımız her ürün kutusundan çıktığı gibi kullanıma hazır olarak gelmiyor. Örneğin mobilya ürünleri ve lastikler için montaj yapmak gerekiyor. Hepsiburada Premium üyeleri, mobilya ve lastik montajlarında yüzde 50 indirim imkanından yararlanıyor.

Öncelikli çağrı merkezi 📞

Premium üyeleri Hepsiburada Çözüm Merkezi’ne bağlanırken daha az sıra bekliyor. Dilerse 0850 252 40 00 numaralı Hepsiburada Çağrı Merkezi’ni arayarak da hızlıca destek alabiliyor.

Premium’a özel kampanyalar

Hepsiburada’da sadece Premium üyelerinin yararlanabileceği çeşitli kampanyalar yapılıyor. Yılın belirli günlerinde düzenlenen Premium Günleri’nde sadece Premium’a özel avantajlı fiyatlar sunuluyor. Ayrıca çeşitli markalarla yapılan iş birlikleri ile müşterilere her gün faydalanabileceği ek indirimler sunuluyor.

Hepsiburada Premium'a özel kampanyalardan bazıları şunlar:

  • Visa kartınla 20.000 TL’ye 2.000 TL indirim
  • Visa kartınla 15.000 TL’ye 1.000 TL indirim
  • Seçili kitaplarda 2. üründe yüzde 50 indirim
  • Petrol ofisinden yakıt alımlarında 5 kat puan
  • Pişir’de yüzde 50 indirim
  • Alfred araç muayene ve servis hizmetlerinde yüzde 30 indirim
  • Doggo’dan tüm hizmetlerde yüzde 10 indirim
  • Alfy özel şoför hizmetinde yüzde 20 indirim
  • Doggo’dan ilk yürüyüşün ücretsiz

Hepsiburada Premium ve Amazon Prime karşılaştırması

- Hepsiburada Premium Amazon Prime
Fiyat Ayda 14,90 TL Ayda 39 TL
Kargo
  • Ücretsiz Kargo
  • Ücretsiz Kapıda İade
  • Ücretsiz Randevulu Teslimat
  • Ücretsiz Kargo
  • Ücretsiz Aynı Gün Teslimat
  • Ücretsiz Ertesi Gün Teslimat
  • Ücretsiz Randevulu Teslimat
İndirim
  • Premium Günleri indirimleri
  • Çeşitli firmalarla iş birlikleri
  • Mobilya ve lastik montajında %50 indirim
  • Prime Day indirimleri
  • Prime'a özel sepette ek indirimler
Kazanç
  • Tüm alışverişlerde %3 kazanç
Yok
Dijital Servisler Ücretsiz BluTV aboneliği
  • Ücretsiz Prime Video Aboneliği
  • Prime Gaming ayrıcalıkları

Hepsiburada Premium ayda 14,90 TL'ye sunulurken son gelen zamla birlikte Amazon Prime üyelik ücreti ayda 39 TL'ye yükseldi.

Premium ve Prime üyeleri tüm alışverişerinde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabiliyor. Her iki platformda da üyelere özel indirimler yapılıyor ve üyelere ücretsiz dijital içerik platformu üyeliği sunuluyor.

Amazon Prime üyeleri ücretsiz aynı gün teslimat ve 50 ilde ücretsiz ertesi gün teslimat hizmetinden yararlanabiliyor. Hepsiburada Premium'un hızlı kargo konusunda herhangi bir ayrıcalığı bulunmuyor. Amazon Prime, hızlı kargo konusunda öne çıkıyor. Hepsiburada Premium, ücretsiz kapıdan iade hizmetiyle öne çıkarken Prime'da böyle bir hizmet bulunmuyor.

Hepsiburada Premium, ücretsiz BluTV üyeliği ile gelirken Prime üyeleride de Amazon'un dijital içerik platformu Prime Video'yu ücretsiz olarak kullanabiliyor. Prime üyeleri ayrıca Amazon'un oyunculara yönelik avantajlar sunulan Prime Gaming platformundaki ayrıcalıklardan ücretsiz olarak yararlanıyor. Her ay çeşitli oyunlar ve oyun içi ekipmanlar Prime üyelerine ücretsiz olarak sunuluyor. 

Hepsiburada Premium üyelerine alışverişlerinin yüzde 3'ü oranında Hepsipay Papel hediye ediliyor. Bu sayede müşteriler tüm alışverişlerinden tasarruf elde ediyor. Amazon Prime'da ise böyle bir hizmet bulunmuyor.

Her iki üyelikte de müşterilere çeşitli indirimler uygulanıyor. Hepsiburada Premium Günleri ve Amazon Prime Day indirimlerinden sadece üyeler yararlanabiliyor. Diğer günlerde de üyelere özel indirimler ve sepette ek indirimler uygulanıyor.Hepsiburada'nın Visa, Petrol Ofisi, Pişir, Alfred, Doggo gibi çeşitli firmalarla yaptığı iş birlikleriyle ek indirimler sunulurken Amazon Prime'ın henüz ülkemizde diğer firmalarla bir iş birliği bulunmuyor. Amazon Prime hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming hizmetleriyle Hepsiburada Premium'a karşı dikkat çekerken, Hepsiburada Premium ise yüzde 3 Hepsipay Papel kazancı, ücretsiz kapıdan iade, yüzde 50 indirimli montaj hizmeti ve diğer firmalarda indirimleriyle öne çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11659 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hepsiburada, hepsiburada premium ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim