Anlık Bildirim

Hitman geliştiricisi Xbox'a özel ejderhaların bulunduğu ortaçağ temalı bir oyun geliştiriyor

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Hitman 3'ün yayıncılığını ve geliştiriciliğini yapan IO Interactive, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor gibi duruyor.

Hitman geliştiricisi Xbox'a özel ejderhaların bulunduğu ortaçağ temalı bir oyun geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Bu yılın ilk çeyreğinin başarılı oyunlarından biri olan Hitman 3'ün geliştiriciliğini yapan IO Interactive, görünüşe göre yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Oyun dünyasının güvenilir basın kuruluşlarından EuroGamer'ın onayladığı bir Windows Central haberine göre, IO Interactive şu anda duyurulmayan bir oyun üzerinde çalışıyor. üzerinde çalıştıkları oyun Xbox konsollarına özel bir oyun olacak. Haberde PC ile ilgili bir detay yok ancak Xbox oyunlarının tümü PC'ye geldiği için bu oyun da PC için çıkış yapacaktır.

Habere baktığımızda IO Interactive'in geliştirdiği oyunun ortaçağ temalı olacağı ve ejderhaların bulunacağı belirtilmiş. AAA, yani yüksek bütçeli olacağı söylenen oyunun büyük bir dünyaya sahip olacağı belirtilenler arasında. Son olarak oyunun geliştirme aşamasının çok başında olduğu ve bu sebeple henüz pek fazla detay bilinmediği aktarılmış.

IO Interactive ayrıca şu anda bir de James Bond oyunu üzerinde çalışıyor. James Bond'un gelişim süreci henüz erken aşamada.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim