Anlık Bildirim

Honor Band 7 tanıtıldı: AMOLED ekran, SpO2 sensörü ve 14 gün pil ömrü

Honor bugün düzenlediği etkinlikte yeni bir akıllı bileklik de tanıttı. Uygun fiyatlı modeller saflarına katılan Honor Band 7, AMOLED ekran ve iki haftalık pil ömrüyle geliyor.
Honor Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Honor markası bugün Çin'de düzenlediği etkinlikte birçok yeni ürün tanıttı. Şirketin sahneye çıkardığı cihazlar arasında yeni bir akıllı bileklik de vardı. Honor Band 7 adı altında pazara giriş yapan cihaz uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Akıllı bileklik 282 ppi piksel yoğunluğu sunan 1.47 inç AMOLED ekrana sahip. Ayrıca ekranı 2.5D kavisli cam ile korunuyor. Honor Band 7'in geliştirilmiş kalp atış hızı ve oksijen doygunluğu (SpO2) sensörleri içerdiğini de belirtelim.

Honor Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

96 spor modu ve iki hafta pil ömrü

Cihaz 96 spor modu desteği ve iki haftaya kadar pil ömrü sağlayan bir batarya ile geliyor. Akıllı telefonla eşleştirildiğinde kamera uzaktan kumandası olarak kullanılabildiği gibi müzik çaların kontrol edilmesine de olanak sağlıyor.

Honor Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Honor Band 7 hali hazırda Çin'de ön siparişe sunulmuş durumda. Mağaza raflarındeki yerini ise 6 Ocak itibarıyla alınacak. Akıllı bilekliğin ön siparişe özel fiyatı 199 yuan (29 dolar). Perakende satışlar başladığında fiyat etiketi 249 yuana (36 dolar) çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim