Anlık Bildirim

Honor Choice Watch ortaya çıktı: İşte ilk görüntüleri ve özellikleri

Honor çok kısa bir süre içerisinde yeni bir akıllı saat tanıtacak. Markanın üst düzey ismi Madhav Sheth lansman öncesinde Honor Choice Watch isimli modelin fotoğraflarını paylaştı.
Honor Choice Watch ortaya çıktı: İşte görüntüleri ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Honor yeni akıllı saatini 15 Şubat tarihinde resmen tanıtacak. Lansmana kısa bir süre kala Honor Hindistan'ın üst düzey yöneticisi Madhav Sheth, Honor Choice Watch adlı cihazın fotoğraflarını yayınladı. Ayrıca teknik özelliklerine dair pazı bilgiler de paylaştı.

Deneyimli yöneticinin belirttiğine göre akıllı saat 1.95 inç AMOLED ekranla karşımıza çıkacak. Ayrıca tek dokunuşla kolay bir şekilde Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapılmasına olanak tanıyacak. Bu özellik sayesinde telefonunuzu yanınızda taşımadan, sadece saatinizle arama yapabilme ve gelen aramaları cevaplama şansınız oluyor.

Honor Choice Watch ortaya çıktı: İşte görüntüleri ve özellikleri Tam Boyutta Gör

12 gün pil ömrü

Honor Choice Watch'taki ekranın 502 x 410 piksel çözünürlüğe sahip olacağını belirtelim. Akıllı saat 5 ATM'ye kadar suya dayanıklılık sunacak. Tüm bunlara ek olarak GPS, GLONASS, Galileo, BDS ve QZSS sistemlerini destekleyen coğrafi konumlandırma modülü içerecek.

Honor Choice Watch ortaya çıktı: İşte görüntüleri ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Cihaz ihtiyaç duyduğu enerjiyi 12 günlük pil ömrü sağlayan 300 mAh kapasiteli bataryasından alacak. Ayrıca kalp atış hızını, kandaki oksijen miktarını ve stres seviyesini takip edebilecek. Fiyat etiketi ve gün ışığına çıkmayan diğer tüm detayları yarın hep birlikte öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim