Anlık Bildirim

Honor Magic 3 için IMAX Enhanced entegrasyonu

Honor Magic 3 amiral gemisi modelinde Snapdragon 888+ yonga seti yanında medya tüketimi kalitesini üst seviyeye çıkaracak IMAX Enhanced özelliği de kullanılacak.

Honor Magic 3 çok yakın Tam Boyutta Gör

Honor markasının piyasaya en iddialı hamlesi olmaya hazırlanan Honor Magic 3 amiral gemisi pek çok yenilik ile birlikte geliyor. IMAX Enhanced özelliği de son olarak firma tarafından paylaşıldı.

Honor Magic 3 neler sunacak?

Honor Magic 3 amiral gemisinde ilk kez Snapdragon 888+ yonga setine yer verileceği ve yine ilk kez 176 katmanlı Micron UFS 3.1 bellek modülü kullanacağı daha önce açıklanmıştı. Şimdi ise medya tüketimi tarafında bir ilk olacak. 

Firmanın yaptığı açıklamaya göre IMAX Enhanced teknolojisi ilk kez Honor Magic 3 modelinde boy gösterecek. Teknoloji 4K HDR içerikleri DTS ses ile birleştirerek HDR10+ ekranlarda oynatabiliyor. Yoğun bir görüntü tecrübesi sunan bu teknoloji belirli televizyon, projeksiyon ve kayıt cihazlarında yer alıyor. 

12 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Honor Magic 3 modelinde 6.76 inçlik ekran, çift ön kamera, 100x yakınlaştırma şeklinde sızıntılar mevcut. Honor Magic 3 şimdiden büyük merak uyandırdı diyebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim