Anlık Bildirim

Honor Play5T Pro fiyatına göre dikkat çekici özelliklerle geliyor

Honor Play5T Pro akıllı telefon modelinde 6.6 inçlik IPS LCD ekran, Helio G80 yonga seti, 4000mAh kapasiteli batarya, 64MP ana sensör gibi detaylar yer alıyor.

Honor Play5T Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki günlerde Magic 3 amiral gemisi ile kalıplarını kırmayı amaçlayan Honor markası zaman zaman düşük seviye modellerle ülkesinde kendisine alan açmaya çalışıyor. Honor Play5T Pro bunlardan birisi. 

Honor Play5T Pro özellikleri ve fiyatı

Honor Play5T Pro modeli 6.6 inçlik IPS LCD ekranında 1080 x 2400 piksel çözünürlük sunuyor. Nokta çentik tasarımı sayesinde yüzde 94.2 gibi agresif bir ekran-kasa oranına ulaşılmış. Parmak izi okuyucu ise yan kısma entegre edilmiş. 

Helio G80 yonga setinden gücünü alan modelde 8GB RAM ve 128GB kapasiteye yer veriliyor. 4000mAh kapasiteli batarya ise 22.5W hızlı şarj ile desteklenmiş. Arka kısımda 64MP+2MP çift kamera yer alıyor. Ön kısımda ise 16MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. 

Çift SIM desteği, WiFi 5, Bluetooth 5.1, GPS, USB Tip-C gibi özellikleri mevcut olan Honor Play5T Pro için 232$ olarak tek konfigürasyon belirlenmiş. Satışlar şimdilik Çin’de başlamış durumda. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim