Anlık Bildirim

Honor, View 30 Pro ve 9X Pro'nun global versiyonlarını tanıttı

Çinli teknoloji devi Huawei'ye ait akıllı telefon üreticisi Honor, iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de tanıtamadığı View 30 Pro ve 9X Pro modellerini global pazara açtı.

Honor, View 30 Pro ve 9X Pro'nun global versiyonlarını tanıttı Tam Boyutta Gör

Mobil Dünya Kongresi 2020'nin (MWC) bu hafta yapılması planlanıyordu, ancak Koronavirüs salgını nedeniyle ne yazık ki iptal edildi. Teknoloji şirketleri de MWC 20'de görücüye çıkaramadıkları cihazlarını düzenledikleri lansman etkinlikleriyle tanıtmaya devam ediyorlar. Honor, düzenlediği etkinlikle birlikte View 30 Pro ve 9X Pro modellerinin global versiyonlarını tanıttı.

Honor View 30 Pro

Honor View 30 Pro, geçtiğimiz yıl Çin'de açıklanan Honor V30 Pro'nun uluslararası versiyonu. Cihaz 32MP ve 8MP çift ön kamera ve 6.57 inç FHD+ LCD ekrana sahip. Akıllı telefonun arka panelinde ise 40MP ana, 12MP geniş açılı ve 8MP telefoto olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alıyor.

Honor, View 30 Pro ve 9X Pro'nun global versiyonlarını tanıttı Tam Boyutta Gör

Çift modlu 5G desteği olan View 30 Pro, Kirin 990 işlemci ile güçlendirilmiş. Ayrıca 8GB RAM, 128 / 256GB depolama alanı ve 4.100 mAh pil ile geliyor. Akıllı telefonun Google Play Hizmetleri ile gelmediğini ve bunun yerine Huawei AppGallery ve Huawei Mobile Services ile donatılmış olduğu da belirtelim.

Honor 9X Pro

Honor ayrıca,küresel pazarlar için orta sınıf spesifikasyonlara sahip 9X Pro'yu duyurdu ve akıllı telefon etkinlik sırasında daha fazla dikkat çekti. Cihaz geçen yılki Honor 9X'in halefi ve en büyük avantajlarından biri de yonga setinde. 9X Pro, Kirin 710 yerine Kirin 810 kullanıyor ve %75 daha fazla tek çekirdekli performans, %40 daha iyi çok çekirdekli performans ve GPU performansında %175 gibi büyük bir artış vaat ediyor.

Honor, View 30 Pro ve 9X Pro'nun global versiyonlarını tanıttı

Honor 9X Pro'nun üçlü kamera kurulumu da var, ancak Honor'un özel 40MP sensörü yerine 48MP ana kamera kullanıyor. Honor 9X Pro'nun bir başka heyecan verici özelliği ise çentik veya kesiksiz 6.59 inç FullView ekran ve %92 ekran gövde oranı ile geliyor olması. Cihazın selfie kamerasının ise yukarıya doğru açıldığını da belirtelim.

Honor'un çok yakında piyasaya süreceği bu iki cihazın hangi fiyattan satışa sunulacakları ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim