Anlık Bildirim

PS5 için Horizon Forbidden West, 40fps desteğine kavuşuyor

Yeni nesil konsolu PS5 için değişken yenileme hızı desteği getiren Sony, birçok oyununu bu teknoloji ile güncelliyor. Sevilen oyun Forbidden West de 40fps desteğine kavuştu.

Horizon: Forbidden West, yeni güncellemesi ile dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Playstation 5’in en iyi grafikli oyunlarından olan Horizon: Forbidden West, yeni güncellemesi ile hayranlarını sevindiriyor. Birçok yeni nesil oyunda olduğu gibi Forbidden West; 30fps ve 60fps modları ile oyunculara farklı deneyim seçenekleri sunuyor. 60fps modu, 30fps seçeneği kadar güzel ve detaylı gözükmezken; 30fps seçeneği bazı kullanıcılar tarafından oldukça “yavaş” olarak nitelendiriliyordu. İki deneyimin arasında kalanları kurtarmak için Guerilla Games, Forbidden West için yeni bir grafik modu yayınladı.

Forbidden West, artık 40fps’de oynanabilecek

PS5, geçtiğimiz aylarda değişken yenileme hızı desteğine kavuşmuştu. Bu özellik ile birçok oyun, kilitsiz fps desteği sunarak PS5 sisteminin gücünü göstermişti. Şimdi de Guerilla Games, Insomniac Games’in ardından 40fps modu ile oyuncuların dikkatini çekiyor.

Forbidden West’in 40fps modu, tıpkı Ratchet & Clank: Rift Apart’ta olduğu gibi çalışıyor. 120Hz veya değişken yenileme hızı destekli televizyon ve monitörlerde desteklenen bu mod, 30fps ve 60fps arasında bir orta yol buluyor. Oyun dünyasındaki teknik analizleri ile bilinen Digital Foundry; 40fps oyunların konsollar için büyük bir fark yaratabileceğini belirtmişti. Siz 40fps oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4609 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, değişken yenileme hızı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim