Anlık Bildirim

İddia: Horizon Zero Dawn’un remastered versiyonu geliyor

PS5 sistemi için remaster ve remake yapımlara ağırlık vermeye başlayan Sony, şimdi de sevilen PS4 oyununu PS5 için yeniliyor. İddialara göre Horizon Zero Dawn, yenilenmiş grafiklerle PS5’e gelecek.

Horizon: Zero Dawn Tam Boyutta Gör

Playstation 5 konsolunun çıkması ile Sony, bazı oyunları yenileyerek yeni sistem için geliştirmeye başlamıştı. Demon’s Souls Remake ve Spider-Man: Remastered yapımlarının ardından firma, geçtiğimiz ay PS5 için The Last of Us Part 1’yi piyasaya sürmüştü. The Last of Us Part 1, her ne kadar oldukça başarılı bir oyun olsa 2014’te çıkan The Last of Us: Remastered’ın hala kaliteli bir oynanış ve grafik sunması, oyunun PS5 versiyonunu birçok açıdan gereksiz yapmıştı. İddialara göre Sony, şimdi de çok daha yeni bir oyunu PS5 için yenilemek istiyor.

Horizon: Zero Dawn Remastered PS5 için geliştiriliyor olabilir

İlk kez MP1st tarafından gelen iddialara göre Sony, 2017’nin sevilen oyunu Horizon: Zero Dawn’u PS5 için yenilemek istiyor. Sosyal medyada hızlıca gündeme oturan iddianın ardından oyun dünyasının güvenilir isimlerinden olan Tom Henderson, iddiaların doğru olduğunu belirtti. Ancak büyük ihtimalle Zero Dawn’un PS5 versiyonu bir remake yerine remaster olacak.

Horizon: Zero Dawn, hala muhteşem grafikleri ve başarılı oynanış mekanikleriyle PS5 ve PC sisteminde başarılı bir oynanış deneyimi sunuyor. Sony’nin bu kadar yeni bir oyunu neden yenilemek istediği tam olarak belli değil ancak iddialara göre Netflix’in Horizon evreninde geçecek bir dizi geliştirmesi ile markaya olan ilgi artacak ve Sony, bu ilgiden faydalanıp Zero Dawn deneyimini geliştirmek istiyor. Ayrıca MP1st, Horizon evreninde geçecek ve PS5/PC sistemleri için çıkış yapacak bir çevrimiçi oyun geliştirildiğini de belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2389 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
guerilla games, horizon zero dawn ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim