Anlık Bildirim

HTC Desire 20 Pro'nun lansman tarihi resmen açıklandı

Tayvan merkezli teknoloji üreticilerinden HTC, yeni akıllı telefonu HTC Desire 20 Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanırken, şirketin sitesinde de cihazın resmi lansman tarihi duyuruldu.

HTC Desire 20 Pro'nun lansman tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

HTC'nin uzunca bir süredir kullanıcıların isteklerine cevap verebilen ve yeni tasarım trendine uygun bir akıllı telefon üretmediğini söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak şirket bu gidişata HTC Desire 20 Pro ile son vermek niyetinde ve cihazın tanıtım tarihi de resmileşmiş durumda.

Fiyatı henüz belli değil

HTC Desire 20 Pro, 16 Haziran'da piyasaya sürülecek. HTC'nin Tayvan web sitesinde yayınlanan yeni banner, bu tarihin resmi olduğunu gösteriyor. Görselde akıllı telefon ekranın solunda selfie kamerası için bir delik ve arka panelde ise uzunca bir kamera modülü ile geleceğini görüyoruz. Önceki sızıntılarda cihazın piyasadaki orta segment akıllı telefonlara yakın bir tasarımda olacağı, ancak teknik özellik konusunda kullanıcıları çok da tatmin etmeyeceği yönündeydi.

HTC Desire 20 Pro'nun lansman tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak; HTC Desire 20 Pro'nun Qualcomm Snapdragon 665 yonga seti üzerine inşa edildiği söyleniyor. 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahip 6.5 inçlik büyük bir ekranı olan akıllı telefon 6 GB RAM ve çift bant WiFi desteği ile gelecek. Kutudan Android 10 işletim sistemi ile çıkacak olan HTC Desire 20 Pro'nun fiyatlandırmasının nasıl olacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim