Anlık Bildirim

HTC'nin yeni telefonunun tasarımı ortaya çıktı

Eski günlerine dönüş yapmak isteyen HTC yeni çıkaracağı telefonla bu yöndeki ilk adımını atacak. HTC Desire 20 Pro adı altında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın tasarımı sızdırıldı.

HTC'nin yeni telefonunun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Eski günlerini mumla arayan HTC hem finansal durumunu iyileştirmek hem de insanların gözündeki imajını düzeltmek için büyük çaba sarf ediyor. Tayvanlı şirket piyasaya sürmeyi planladığı yeni telefonuyla kendinden beklenen geri dönüşü yapmak niyetinde.

HTC Desire 20 Pro adı altında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın tasarımı ortaya çıktı. Taslak çizimi karşımızda duran akıllı telefonun ön yüzü OnePlus 8, arka paneli ise Xiaomi Mi 10'a benziyor. Daha önce sızdırılan bilgilerde de bu yöndeydi.

HTC'nin yeni telefonunun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Amiral gemisi olmayacak

Cihazın ana kamera modülü dört görüntü sensörü içerecek. Dikey olarak konumlanan kamera ünitesine LED flaşın eşlik ettiğini görüyoruz. HTC Desire 20 Pro'nun parmak izi tarayıcısı arka panelinde yer alacak. Bu da amiral gemisi seviyesinde olmayacağını doğruluyor.

Bayamo kod adına sahip cihaz Qualcomm Snapdragon 660 ve 6 GB RAM ile güçlendirilecek. HTC Desire 20 Pro'nun kısa süre önce GeekBench veritabanında listelenmesi de zaten bu bilgileri onaylamıştı. Son olarak akıllı telefonun kutudan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5937 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, Desire 20 Pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim