Anlık Bildirim

HTC ve Holoride iş birliği hızlı tren deneyimini arabanıza getiriyor

HTC, Holoride ile yeni bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile HTC, Vive Flow VR gözlüğünü kullanarak arabanızın hareketleriyle uyumlu çalışan gerçekçi bir hızlı tren deneyimi yaşatmak istiyor.

HTC ve Holoride iş birliği hızlı treni arabanıza getiriyor Tam Boyutta Gör

Eskiden VR gözlükler hareket eksikliği yüzünden sadece görsel bir deneyim yaşatıyordu. Şimdiyse arabada yolculuk yaparken o eksik hareket hissini elde edebilmeniz için HTC, Holoride ile yeni bir iş birliği yaptı. Bu iş birliği ile HTC, Vive Flow VR gözlüğünü kullanarak arabanızın hareketleriyle uyumlu çalışan gerçekçi bir hızlı tren deneyimi yaşatmak istiyor. Ayrıca kesin olmasa da bu geliştirilen teknoloji, araba tutmasına (hareket hastalığı) karşı bir çözüm olabilir.

HTC, 2021 yılının ekim ayında Vive Flow adlı VR gözlüğünü tanıtmıştı. HTC Vive Flow VR gözlüğü, 100 derecelik görüş alanına ve 75 Hz yenileme hızına sahip. Ayrıca çift hoparlör ile gelen kulaklıkta gürültü engelleme özelliği de bulunuyor. Böylece HTC, sizlere eşsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

HTC Vive Flow VR gözlüğü ile arabada eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor

HTC ve Holoride iş birliği hızlı treni arabanıza getiriyor

HTC'nin Holoride ile yaptığı işbirliği, daha sürükleyici bir deneyim yaratmak için Vive Flow'u araba yolculuğunuza entegre etmeyi amaçlıyor. Örneğin araba ile yaptığınız yolculukta kırmızı ışıkta durduğunuzda hızlı trenin tepesinde duracak yeşil ışık yandığında ise tepeden aşağı ineceksiniz. Veya araba bir köşeyi dönerken sizde hızlı trende bir köşeyi döneceksiniz. Holoride, bu işlemi Vive Flow gözlüklerde XR (genişetilmiş gerçeklik) teknolojisini kullanarak araçtan gerçek zamanlı hareket, konum ve navigasyon verilerini alıp sanal deneyimlerle birleştirerek başaracak. Ancak şimdilik Audi araçları bu teknolojiyi destekleyecek.

Holoride'ın XR teknolojisi ile entegre edilen Vive Flow, 28 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde sergilenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim