Anlık Bildirim

HTC Wildfire E3 tanıtıldı: İşte fiyatı

HTC Wildfire E3 modelinde 6.51 inçlik IPS LCD ekran, Helio P22 yonga seti, 4GB RAM, 13MP ana sensör, 4000mAh kapasiteli batarya gibi mütevazi özellikler yer alıyor.

HTC Wildfire E3 tanıtıldı: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon dünyasının sönük yıldızı HTC ara sıra da olsa yeni modellerle pazar payı yoklamaya çalışıyor. Bir süredir Rusya odaklı çalışan firma bu hafta da yeni bir devam modeli duyurdu. HTC Wildfire E3 maliyete oynuyor.

HTC Wildfire E3 özellikleri ve fiyatı

HTC Wildfire E3 modelinde 6.51 inçlik 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde IPS ekran bizi karşılıyor. Su damlası şeklindeki çentik ile ekran nispeten çerçevesiz bir görünüm elde etmiş. Polikarbonat gövde elde konfrolu tutuş için kavisli bir yapıda tasarlanmış.

8 adet Cortex-A53 çekirdekli Helio P22 yonga setinin güç verdiği modelde 4GB RAM ve 64GB/128GB depolama seçenekleri sunuluyor. 4000mAh kapasiteli batarya ise 10W hızlı şarj ile destekleniyor.

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör, 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü ve makro sensör yer alıyor. Ön kısımda ise 13MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Çift SIM, parmak izi okuyucu, Bluetooth 4.2 gibi özellikleri olan HTC Wildfire E3 için 150 Avro başlangıç fiyatı mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8217 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, HTC Wildfire E3 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim