Anlık Bildirim

Huawei, 66W ultra ince GaN şarj cihazını piyasaya sürdü

Çinli teknoloji devi Huawei, dünyanın en ince 66W şarj cihazını piyasaya sürdü. Nova 9 serisinin lansmanında tanıtılan cihaz, 46 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Huawei, 66W ultra ince GaN şarj cihazını piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Huawei Nova 9 serisinin sunumunun sonunda telekomünikasyon devi, Huawei GaN Ultra-Thin Charger adlı yeni şarj cihazını da duyurdu.

Adaptör 80 mm x 43 mm x 10,5 mm boyutlarında ve yalnızca 62 gram ağırlığında. 1 cm kalınlığındaki şarj cihazı, 66 W'a kadar güç ile Huawei SuperCharge protokolünü destekliyor. Ayrıca PPS (Programlanabilir Güç Kaynağı), USB PD 3.0 (Güç Dağıtımı) 40W çıkış gücü, Qualcomm QC 2.0 (Hızlı Şarj) desteği de mevcut.

Huawei, 66W ultra ince GaN şarj cihazını piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

46 dolardan satışa sunuldu

Huawei GaN Ultra-Thin şarj cihazı, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, kablosuz kulaklıkları şarj etmek için kullanılabilir. Cihazda, kısa devre, yüksek akım ve düşük voltaj koruması dahil olmak üzere 10'a kadar koruma seviyesi mevcut.

Adaptör, tasarımı gereği küçük bir bisküvi ebatında ve sadece beyaz renk seçeneği mevcut. Katlanabilir tasarıma ve USB-C bağlantı noktasına da sahip. Ayrıca 6A USB Type-C kablosu ile birlikte geliyor. 66W Huawei GaN ultra ince şarj cihazının fiyatı ise 46 dolar olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim