Anlık Bildirim

Huawei durmuyor: MatePad Pro 11 dünyada ilk olacak

Huawei'nin yeni amiral gemisi tableti MatePad Pro 11 için tarih verildi. Yeni model, dünyada bir ilk olacak. Huawei telefonların popüler özelliğini tabletlere geliyor.
Huawei durmuyor! MatePad Pro 11 dünyada ilk olacak Tam Boyutta Gör
Huawei tarafından bu ayın sonlarında tanıtılacak yeni MatePad Pro 11'in bir özelliği daha belli oldu. Amiral gemisi tablet, Huawei telefonların popüler özelliğini tabletlere getiriyor. 

Dünyanın ilk uydu bağlantılı tableti

Aktarıldığı kadarıyla MatePad Pro 11, Huawei'nin Çin’in Beidou uydu sistemine erişim sağlayabilen ilk tableti olacak. Böylece şebeke kapsama alanı olmayan alanlarda bile mesaj gönderimi veya konum paylaşımı yapılabilecek.

Ayrıca Uydu iletişime sahip dünyanın ilk tableti olarak lanse edilen MatePad Pro 11, tüm bunları ek bir antene ihtiyaç duymadan başarıyor. Dolayısıyla marka için önemli bir kilometre taşı niteliğinde. Kaçıranlar için Huawei'nin uydu iletişim sistemi, 36.000 kilometre uzağa konumlandırılmış yüksek yörüngeli uydulardan destek alıyor. 

Huawei MatePad Pro 11 çıkış tarihi

28 Kasım'da tanıtılması beklenen tabletin uydu bağlantı desteği sadece Çin’e özel olacak. Bunun şaşırtıcı olmadığını belirtelim. Niketim marka, daha önce Huawei P60, Huawei P60 Pro, Mate 50 series, Mate X3, Mate X3 Pro, Mate Xs 2 ve Nova 11 Ultra modellerinde de benzer bir sisteme yer vermişti. Ancak bu özelliğin yavaş yavaş tabletlere adım attığını görüyoruz.

MatePad Pro 11'in detaylı özellikleri henüz açıklanmadı. Ancak Huawei'nin web sitesindeki resmi listeye göre, ince tasarım ve geniş ekran izleme deneyimi trendini sürdürecek. Görüntüler ayrıca tabletin delikli bir OLED ekrana ve çift kamera tasarımına sahip olacağını doğrulamış durumda. Ek olarak kalem desteği de unutulmamış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim