Anlık Bildirim

Huawei FreeBuds 5i Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı ve özellikleri

Kablosuz kulaklık modelleri ülkemizde ilgi çekiyor. Bunu çok iyi bilen Çinli firma yeni kablosuz kulaklığını satışa sundu. Huawei FreeBuds 5i Türkiye fiyatı ile karşımızda: Özellikleri neler?
Huawei FreeBuds 5i Tam Boyutta Gör
Kablosuz kulaklık satın almak isteyen kişilere yeni bir alternatif olan Huawei FreeBuds 5i daha önce sadece yurt dışından satın alınabiliyordu. Kendisinin teknik özellikleri neler sunuyor ve ne kadar?

 

Huawei FreeBuds 5i teknik özellikleri 

Toz Mavisi rengi ile satışa sunulan bu üründe 42 dB ANC (etkin / aktif gürültü engelleme) özelliği mevcut. İki mikrofona ve özel yapay zekâ sistemlerine sahip olan FreeBuds 5i'de 10 mm dinamik ses sürücüleri, LDAC desteği, Bluetooth 5.2 altyapısı, 94 ms gecikme gibi önemli özellikler mevcut.

ANC eşliğinde toplam 18.5 saatlik bir batarya ömrü sunan yeni kablosuz kulaklık ANC olmadan 22 saat boyunca aralıksız bir şekilde kullanılabiliyor. Tek bir kulaklık ANC ile 6 saat boyunca kullanılabiliyor. ANC olmadan kullanılan bir Huawei FreeBuds 5i kulaklığı tek başına 7.5 saatlik pil ömrü ile hizmet sunuyor.

Huawei FreeBuds 5i özellikleri Tam Boyutta Gör
Ayrıca kendisi 28 saat boyunca müzik çalabiliyor, yüksek çözünürlüklü ses sağlayabiliyor ve bağlı cihazlar arasında sorunsuz bir geçişe olanak tanıyor. Android ve iOS ile uyumlu bir biçimde çalışan Huawei FreeBuds 5i'nin Türkiye fiyatı açıklandı.

Huawei FreeBuds 5i Türkiye fiyatı

Bu ürünü 1.699 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Kendisi için 100 TL'lik ekstra sepet indirimi var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim