Anlık Bildirim

Huawei FreeLace Pro 2 akıllı gürültü engelleme ile geliyor

Huawei FreeLace Pro 2 boyun bantlı kablosuz kulaklık akıllı gürültü engelleme teknolojisi sayesinde ortamın ses seviyesine göre otomatik engelleme gücünü belirleyebiliyor.
Huawei FreeLace Pro 2 Tam Boyutta Gör
Huawei’nin yeni boyun bantlı kablosuz kulaklığı Huawei FreeLace Pro 2, global web sayfasını açmasının ardından Çin’de ön siparişe başladı. Kulaklık akıllı gürültü engelleme özelliği ile geliyor.

Huawei FreeLace Pro 2 özellikleri ve fiyatı

Huawei FreeLace Pro 2 kulaklık modeli 10.8mm sürücüler barındırıyor. Çift magnet sürücüler düşük ve orta frekansları yüzde 50 daha arttırıyor. Böylece 15Hz bass seviyesine ulaşabiliyor. LDAC ve L2HC kodeklerine destek sunuluyor.

Kulalık ANC 2.0 adında akıllı bir gürültü engelleme ile geliyor. Yapay zekâ algoritması dış ortamın gürültü seviyesine göre engellemenin gücünü azaltıp arttırabiliyor. Ayrıca görüşme esnasında da aynı teknoloji devreye giriyor.

Tek şarj ile 25 saate kadar kullanılabilen cihaz 5 dakikalık şarj ile 5 saatlik süre elde ediyor. Sap içerisinde yer alan USB-C portu ile kolayca şarj olabiliyor. Telefonda ise TG fonksiyonunun desteklenmesi gerekiyor ve anlık eşleşebiliyor. Huawei FreeLace Pro 2 modeli 96$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim