Anlık Bildirim

Huawei Mate ve P markalarının satışı iddiasına firmadan açıklama geldi

Huawei yaptığı açıklamada P ve Mate serisi akıllı telefon markalarının satışının kesinlikle söz konusu olmadığını belirtirken, tüketicilere aynı kalitede ürünler sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Huawei Mate ve P markalarının satışı iddiasına firmadan açıklama geldi Tam Boyutta Gör

Huawei’nin ağır ambargolar altında ticari markalarını devam ettirmekte zorlandığı ve elden çıkarmak istediği iddiaları sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda Honor markası Çinli bir ortaklığa satılmış ve ambargolardan kurtulmuştu.

Huawei Mate ve P serisi satılmıyor

Akıllı telefon pazarının en seçkin serilerinden Huawei Mate ve P serisinin de satış listesine konduğu Ruters tarafından bazı kaynaklara dayanarak gündeme getirilmişti. ABD’li firmalardan bileşen tedariğinin yolunu açacak bu hamle mantıklı gibi gelse de Huawei kesin bir dille bunu yalanlıyor.

Firmadan yapılan açıklama şu şekilde:

“HUAWEI P ve MATE serisi akıllı telefon markalarının satışı söz konusu değildir

25 Ocak'ta Reuters tarafından yayınlanan haberde Huawei şirketinin P ve Mate serisi akıllı telefon markalarının satışı için Çin hükümeti destekli yatırım fonlarıyla görüşmelerde bulunduğu belirtilmiştir.

Huawei şirketine ait, amiral gemisi kategorisindeki akıllı telefon markalarının MUHTEMEL SATIŞI ile ilgili söz konusu haberler asılsızdır. Şirketin bu yönde bir planı bulunmamaktadır.

Huawei akıllı telefon kategorisindeki üretim ve satışına aynı şekilde devam edecek, tüm dünyadaki tüketicilerine üst düzey ürünler sunmaya devam edecektir.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim