Anlık Bildirim

Huawei Nova 11 SE'nin resmi görselleri ortaya çıktı: İşte tasarımı

Huawei yeni akıllı telefonu Nova 11 SE'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Bu ay çıkış yapması beklenen cihazın resmi basın görselleri ve bazı özellikleri internete sızdırıldı.
Huawei Nova 11 SE'nin görselleri ortaya çıktı: İşte tasarımı
Huawei yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli üreticinin Huawei Nova 11 SE adı altında piyasaya süreceği modelin lansman tarihi henüz açıklanmadı. Ancak cihazın tasarımını ve temel özelliklerini ortaya koyan resmi tanıtım materyalleri sızdırıldı.

Huawei Nova 11 SE'nin görselleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Yayınlanan görüntülere bakılırsa Huawei Nova 11 SE yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere üç renkte satışa sunulacak. Kalınlığı 7.39 mm, ağırlığı ise 186 gram olacak. İnternete yansıyan bilgiler akıllı telefonun 90 Hz yenileme hızı sunan 6.67 inç OLED ekranla geleceğini gösteriyor.

Huawei Nova 11 SE'nin görselleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Kamera ve pil özellikleri

Huawei Nova 11 SE'deki panel %100 DCI-P3 renk gamı ve 1.07 milyar renk desteği ile öne çıkacak. Tüm bunlara ek olarak cihazın %91.85 ekran-gövde oranına sahip olacağını belirtelim. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 66W hızlı şarj özellikli 4.500 mAh'lik bataryasından alacak.

Huawei Nova 11 SE'nin görselleri ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Huawei Nova 11 SE'in ön tarafında 32 megapiksel selfie kamerası göreceğiz. Arka panelinde 108 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kameradan oluşan üçlü kamera sistemi görev yapacak. Akıllı telefonun bu ay çıkış yapması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim