Anlık Bildirim

Huawei P40'ın beş renk seçeneğini gösteren poster yayınlandı

Teknoloji devi Huawei, Mart ayının sonuna doğru yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Huawei P40'ı tanıtmaya hazırlanırken, cihazın hangi renk seçenekleriyle geleceği de ortaya çıktı.

Huawei P40'ın beş renk seçeneğini gösteren poster yayınlandı Tam Boyutta Gör

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin yeni amiral gemisini tanıtmasına sayılı günler kaldı. 26 Mart tarihinde yapılacak lansmanla birlikte tüm dünyaya tanıtılacak Huawei P40 serisinin hangi renk seçenekleriyle satışa çıkacağı da belli oldu.

Android 10 ile gelecek

Sızan postere göre Huawei P40 modelleri, turuncu, koyu yeşil, gri, beyaz ve leylak olmak üzere toplam beş renk seçeneğine sahip olacak. Posterde akıllı telefonların, dikdörtgen kamera modülüyle birlikte beş sensörle geleceği görülüyor. Bu durum da kameraya ayrılan bölümün, arka panelde önemli miktarda yer kapladığını gösteriyor.

Huawei P40'ın beş renk seçeneğini gösteren poster yayınlandı Tam Boyutta Gör

Sızıntılara göre Huawei P40 Pro, çift delikli tam ekran tasarımı ile gelecek. 5G bağlantısını da destekleyecek ola bu modelin Kirin 990 yonga seti taşıması bekleniyor. 52MP ana kamera sensörüne sahip olması beklenen akıllı telefonun ön kamerasının ise 32MP çözünürlük sunacağı belirtilmiş. Android 10 tabanlı EMUI arayüzü ile kutudan çıkacak olan akıllı telefon, Huawei'nin kendi mobil servisleriyle kullanıma sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim