Anlık Bildirim

Huawei P40 Pro, 8 kamera ile gelebilir

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi Huawei P40 Pro, sızan bilgilere göre 10x optik, 100x dijital zoom ve 8 kamera ile gelebilir...

Huawei P40 Pro, 8 kamera ile gelebilir Tam Boyutta Gör

2020 yaklaşırken, Huawei'nin yaklaşmakta olan amiral gemisi P40 serisi daha fazla dikkat çekmeye başladı. Son sızıntılara göre, Huawei'nin yeni amiral gemisi özellikle kamera yetenekleri açısından baş döndüren özelliklere sahip olacak.

Gelişmiş kamera yetenekleri ile gelecek

Huawei P40 Pro son dönemlerde neredeyse standart olan delikli ekran teknolojisiyle gelecek. Samsung'un kavisli OLED ekranına sahip olacak cihaz 90Hz yenileme hızı ve 2K yüksek çözünürlüğü destekleyecek. Ancak Huawei P40 serisindeki en önemli gelişmenin kamera özelliklerinde olacağını belirtebiliriz. Zira gelen haberlere göre amiral gemisi toplamda 8 kameraya sahip bir model olacak.

Huawei P40 Pro, 8 kamera ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Kamera performansı her zaman Huawei P serisinin ana hedefi olmuştur. Bu kez Huawei P40 Pro akıllı telefonun selfie yeteneklerini yeni bir seviyeye çıkaracağı söylenebilir. Zira telefondaki kameraların beşi arkada, üçü ise önde olacak. Arkadaki beş kamera 64 MP ana, 52 MP süper geniş açılı, ToF sensörü, özel sinema kamerası ve bir periskop lensten oluşacak. Öndeki üç kamera ise 32 MP ve 20 MP'lik çift ana kameranın yanı sıra bir ToF sensörü barındıracak. 10x optik, 100x dijital zoom özelliği de sunacak olan cihazın, HarmonyOS işletim sistemi ve Kirin 990 5G yonga seti ile birlikte 2020'nin ilk çeyreğinde gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11821 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei p40 pro, sızıntı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim