Anlık Bildirim

Huawei, Türkiye'de üretim yapmayı planlıyor

Ülkemizde Ar-Ge merkezi bulunan Huawei şimdi de akıllı telefon ve akıllı cihaz üretimine hazırlanıyor. Türkiye'de üretim için planlamalar ve analizler yapılıyor. 

Huawei, Türkiye'de üretim yapmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Samsung, Xiaomi, Oppo, TCL gibi teknoloji devleri Türkiye’de akıllı telefon üretimi yapıyor. Huawei ise Türkiye’de Ar-Ge merkezi bulunmasına rağmen Türkiye’de üretim yapmıyor. Huawei Türkiye Ülke Müdürü, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Huawei İstanbul’da düzenlenen etkinlikte Huawei Nova 10 ve Huawei Nova 10 Pro modellerinin lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanda soruları yanıtlayan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, Türkiye’de üretim için ilk sinyalleri verdi.

Üretim tesisi için analizler yapılıyor

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, Türkiye’de üretim yapma planlarına ilişkin, "Huawei'nin Türkiye'de üretim yapmasını Türkiye'ye geldiğim ilk günden itibaren planlamaya başladık. Aday lokasyon olarak bazı yerleri ziyaret ettim. Bu konuda analizler de yapıyoruz. Zamanı geldiğinde ve yol haritamız da hazır olunca, gelecekte burada üretim merkezi kuracağımızı düşünüyorum." dedi.

Huawei Vision televizyonlar Türkiye’ye geliyor

Türkiye’deki akıllı saat kategorisinde birinci sıraya yerleştiklerini ve pazar paylarını her kategoride artırmayı hedeflediklerini belirten  Yao, ilerleyen dönemde Türkiye’de akıllı televizyon satışına da başlayabileceklerini sözlerine ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4491 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim