Anlık Bildirim

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'dan yeni detaylar geldi

Huawei'nin piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı saatlerle ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Sertifikasyon sürecinden geçen Huawei Watch 4 serisinin son durağı Wi-Fi Alliance oldu.
Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'dan yeni detaylar geldi Tam Boyutta Gör
Huawei bildiğiniz üzere Watch 4 ve Watch 4 Pro'yu içerecek bir sonraki akıllı saat serisi üzerinde çalışıyor. Kısa süre önce söz konusu modeller için zirkon malzeme ve uydu üzerinden iletişim desteği söylentileri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise diğer bazı detayları netleşti.

Huawei Watch 4 serisi altında sunulacak iki model Wi-Fi Alliance tarafından ARC-AL00, MDS-AL10 ve MDS-AL00 model numaraları altında sertifikalandırıldı. Huawei Watch 4'ün ARC-AL00 olarak tanımladığı, diğer model numaralarının ise Huawei Watch 4 Pro'nun iki varyantına ait olduğu belirtiliyor.

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'dan yeni detaylar geldi Tam Boyutta Gör

Bağlantı özellikleri ve şarj hızı

Belgeler akıllı saatlerin LTE 4G bağlantısı, 5W şarj hızı ve 2.4GHz Wi-Fi teknolojisi içerdiğini ortaya koydu. Huawei temsilcileri yeni seride kullanılacak zirkon malzemenin cihazlara benzeri görülmemiş derecede dayanıklılık kazandıracağını iddia ediyor.

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'dan yeni detaylar geldi Tam Boyutta Gör

Çelikten dört kat daha dayanıklı olan zirkon malzeme aynı zamanda yıpranmaya karşı daha dirençli. Bununla birlikte Huawei'nin bu malzemeyi Watch 4'ün üst düzey versiyonunda kullanması bekleniyor. Bu da akıllı saati piyasadaki en pahalı seçeneklerden biri haline getirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27448 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim