Anlık Bildirim

İçinden kulaklık çıkan Huawei Watch Buds nihayet resmileşti

Huawei Watch Buds akıllı saat modeli firmanın diğer üst seviye modellerinden geri kalmayacak özelliklere sahip ve ekstra olarak bir kablosuz kulaklık da yer alıyor. 
Huawei Watch Buds Tam Boyutta Gör
Son dönemin merak edilen ürünlerinden Huawei Watch Buds ya da içinden kulaklık çıkan akıllı saat tanıtıldı. Bazı dezavantajlara rağmen Huawei saatini oldukça iddialı bir konuma getirmiş.

Huawei Watch Buds özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch Buds akıllı saat modeli 1.43 inçlik AMOLED ekranla geliyor. Paslanmaz çelikten imal edilmiş gövdeye 22mm deri kayışlar eşlik ediyor. HarmonyOS 3.0 üzerinde çalışan akıllı saat Bluetooth 5.2 teknolojisini kullanıyor.

Nabız takibi, uyku takibi, kandaki oksijen takibi, EKG ve aritmi takibi cihazda yerini almış. Ayrıca BeiDou, GLONASS ve GPS desteği de bulunuyor. Kapak mekanizması nedeniyle dayanıklılık sertifikası mevcut değil.

Kulaklık tarafına geçecek olursak yapay zekâ tabanlı gürültü engelleme mevcut. 4 saate kadar kullanılabilen kulaklığın tam şarj olması 100 dakika sürüyor. Saat ile birlikte toplamda 3 günlük bir kullanım süresi verilmiş ancak saatin net süresi belli değil. Huawei Watch Buds modeli 429$ fiyat etiketine sahip ve Çin dışında bu fiyat artacak. Uzun kullanım süresi aramayanlar için model oldukça ideal denebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim