Anlık Bildirim

Geri sayım başladı: Huawei Watch Ultimate Türkiye'de satışa çıkıyor

Huawei'nin amiral gemisi sınıfındaki yeni akıllı saati Huawei Watch Ultimate Türkiye'de satışa çıkıyor. Huawei, resmi internet sitesinde geri sayıma başladı. İşte Huawei Watch Ultimate özellikleri
Huawei Watch Ultimate Türkiye'de satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör
Bu yılın en çok merak edilen akıllı saat modellerinden Huawei Watch Ultimate için beklenen gün geldi. Bugün itibariyle resmi internet sitesinde geri sayıma başlayan Huawei, yarın (29 Mart Çarşamba günü) akıllı saatin Türkiye satışlarına başlıyor. İşte Huawei Watch Ultimate modelinin öne çıkan özellikleri.

İşte karşınızda Huawei Watch Ultimate

Geleneksel saatler gibi görünen ancak premium tasarımı ve içerisinde barındırdığı teknolojiler ile dikkat çeken Huawei Watch Ultimate, 48.5 x 48.5 x 13 mm ölçülerinde ve 1.5 inç LTPO AMOLED (1-60Hz) ekranla geliyor. 2.35 mm kalınlığında güçlü safir camile desteklenen cihaza, tek bir şarjla 14 gün, aktif kullanıcılar için 8 günlük kullanım ömrü sunan 530mAh boyutlarında pil kapasitesieşlik ediyor.

Huawei Watch Ultimate Türkiye'de satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör
Günümüzde üst düzey lüks saatlerde ve hassas cihazlarda bulunan zirkonyum bazlı sıvı metal kasa üzerine kurulan Huawei Watch Ultimate, Nano-Tech seramik çerçeve ve safir saat kadranı gibi dayanıklı malzemeleri bünyesinde barındırıyor. Ayrıca Qi kablosuz şarj desteği sunulan cihaz, aktivite takibi ve sağlık konusunda kalp atış hızı, kan oksijen takibive EKG ölçümleri için birinci sınıf sensörlere güveniyor.

Tüm teknolojiler tek bir modelde birleşiyor🛰️

Sadece bu da değil, Huawei Watch Ultimate, geleneksel üst düzey saatlerde bulunan benzersiz üç düğmeli kurulumla ilk kez karşımıza çıkıyor. Ayrıca derin deniz basıncına ve 24 saat 110 metre derinliğe kadar dayanıklı olduğunu da hatırlatalım. Bu noktada akıllı saat, hem zorlu şartlar hem de günlük kullanım için benzersiz bir deneyimi beraberinde getiriyor.

Huawei Watch Ultimate modelinin diğer öne çıkan özellikleri arasında Uydu iletişimi, Bluetooth 5.2, doğru haritalama için çift frekanslı beş sistemli GNSS konumlandırma yönteminden faydalanan Sefer Modu yer alıyor. Huawei Watch Ultimate, 29 Mart Çarşamba günü Huawei'nin resmi internet sitesi üzerinden Türkiye'de satışa sunulacak. Akıllı saatin fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Huawei Watch Ultimate özellikleri ⌚

  • Boyut: 48.5 x 48.5 x 13 mm
  • Ekran: 1.5 inç 466 x 466 piksel LTPO AMOLED
  • Ağırlık: 76 gr
  • Suya Dayanıklılık: 24 saat 110m kadar/ IP68 su geçirmezlik 
  • Bağlantı: Bluetooth 5.2, BDS Uydu Mesajı
  • Batarya: 530mAh 14 gün pil ömrü
  • Sensörler: Jiroskop, hız ölçer, kalp atış hızı, pusula, kan oksijen takibi, EKG
  • GPS: ✅
  • NFC: ✅
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7334 kez okundu.
9 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, Huawei WATCH Ultimate ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim