Anlık Bildirim

Hyundai Motorsport, kendi GTA 6 fragmanını paylaştı

Koreli otomotiv devi Hyundai, GTA 6'nın fragmanını kendi ralli takımına uyarladı. “Grand Test Auto XXIV” ismiyle yayınlanan tanıtım filmi, her karesinde tanıdık sahneler içeriyor.
Hyundai Motorsport, kendi GTA 6 fragmanını paylaştı! Tam Boyutta Gör
Son dönemin en çok beklenen oyunlarından GTA 6, yayınlanan ilk tanıtım fragmanı ile büyük ses getirdi. Öyle ki halen gündemde olan bu video, rekor üstüne rekor kırmaya ve yeniden yorumlanmaya devam ediyor. Bu trende katılan son isim ise Hyundai oldu. Otomotiv devi, GTA 6'nın fragmanını kendi ralli takımına uyarladı.

Hyundai Motorsport, kendi GTA 6 fragmanını paylaştı

Hyundai Motorsport'un paylaştığı "Grand Test Auto XXIV" adlı video, yaklaşık 1 buçuk dakika uzunluğunda ve GTA 6 fragmandan tanıdık sahneler içeriyor. Hatta birebir aynı demek doğru olur. Videoda, GTA 6'nın ana karakterleri Lucia ve Jason'ın yerine, Hyundai Motorsports yarışçıları ile karşılaşıyoruz. 

Ayrıca Rockstar Games'in göndermeleri ve Tom Petty’nin Love Is A Long Road şarkısı da unutulmamış. Hyundai'nin son yıllardaki yükselişi kuşkusuz bir gerçek. Youtube'da 500 binden fazla izlenen video ise, tüm detaylarıyla övgüyü hak ediyor.

Kaçıranlar için 2013 yılında çıkış yapan Grand Theft Auto V, yaklaşık 10 yıllık bir sürede 200 milyondan fazla sattı. Ayrıca tarihteki en hızlı satan eğlence ürünlerinden biri oldu. Dolayısıyla serinin devam eden başarısı göz önüne alındığında, GTA 6 üzerindeki beklentiler bir hayli yüksek. Zira GTA 6 fragmanı da halihazırda 170 milyon izlenmeyi geride bıraktı. Hyundai’nin videosuyla karşılaştırmak isteyenler için GTA 6 fragmanı:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim