Anlık Bildirim

IKEA Symfonisk Sonos kablosuz hoparlörler duyuruldu

Oturma odanızda estetik ve sade akıllı ürünler tercih ediyorsanız IKEA Symfonisk Sonos markalı kablosuz hoparlörler ilginizi çekebilir. Detaylar haberimizde.

Dünyaca ünlü mobilya ve yaşam gereçleri üreticisi IKEA akıllı sistemler konusunda da hareketli. Uzun yıllardır Tradfri akıllı ev ekosistemini geliştiren IKEA, ses konusunda uzman Sonos ile de önemli bir iş birliği yaptı.

IKEA Symfonisk Sonos özellikleri ve fiyatı

İş birliği kapsamında iki firma akıllı cihazlar üretecek. Bunlardan ilki Symfonisk serisi olarak yaz aylarında satışa sunuluyor. İki kablosuz hoparlör barındıran seri farklı dekorasyon fikirleri için geliştirilmiş.

Symfonisk WiFi Table Lamp Speaker ürünü bir abajur görünümünde. Abajur kısmını dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Alt kısımda ise Sonos kablosuz hoparlör yer alıyor. Uygulama ile kontrol edilen ürünün lambası da buna dahil. Fiyatı 179$ olarak belirlendi.

Symfonisk WiFi Bookshelf Speaker ise kitap raflarına sığacak şekilde tasarlanmış. Ayrıca duvara da asılabiliyor. Bu ürünün fiyatı 99$. Her iki ürün için Sonos’un uygulamasını edinmek gerekiyor. Ürünlerdeki kumaş kaplamalar ve ızgaralar değiştirilebiliyor.

AirPlay 2 desteği sunan ürünler bununla birlikte akıllı asistan barındırmıyor. Eğer varsa diğer bir akıllı kablosuz hoparlörünüzü bağlayarak kontrol edebiliyorsunuz. Ağustos ayından itibaren ABD ve Avrupa ülkelerinde satışa çıkmaya başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim