Anlık Bildirim

IO Interactive'in Türk CEO'su açıkladı: Yeni Hitman oyunu geliyor!

IO Interactive'in Türk CEO'su Hakan Abrak, yeni bir Hitman oyunu üzerine çalıştıklarını söyledi. Serinin yeni oyununda heyecan verici özellikler ve ilkler olacak.
Square Enix, IO Interactive ile yollarını ayırdığında -her ne kadar daha sonra IO Interactive'in oyunun haklarını elinde bulundurduğu ortaya çıksa da- Hitman serisinin geleceği belirsiz bir hal almıştı. Oyun severlere iyi haberler var, şirket elinde bulundurduğu hakların boşa gitmesine kesinlikle izin vermeyecek.
IO Interactive web sitesinde yayınlanan bir yazıda, şirketin yeni bir Hitman oyunu hazırlandığı duyuruldu. Şu an için oyunla ilgili çok az detay var ancak görünüşe bakılırsa IO Interactive'in Türk CEO'su Hakan Abrak, fanlara serinin unutulmadığını ve yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını müjdelemek istemiş.
Blog yazısına göre yeni oyunla ilgili büyük bir ilerleme kaydedilmiş durumda. Ayrıca şirket yeni Hitman'in heyecan verici yeni özellikler ve ilklere sahip olduğunu da belirtmiş durumda. Ancak bu konuda resmi bilgilere sahip olmak için biraz daha beklememiz gerekecek. Şirket üzerinde çalışılan oyunla ilgili detaylı bilgiyi 2018 yılında vermeyi planlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim