Anlık Bildirim

iOS ile Android cihazlar için dünyanın en küçük lazer işaretçisi ve kablosuz sunum aracı: iPin

Okul ya da iş hayatında rahat kontrol edilebilen sunumlar yapmak ve bu sunumlar içerisinde vurgulanmak istenen noktaları etkili bir şekilde göstermek büyük önem taşıyor. Bu noktada klasik bir yaklaşımı akıllı telefonlar ile birleştiren iPin, Indiegogo üzerinde koyduğu 10,000$ hedefi 43,356$ seviyesine getirerek büyük bir potansiyel vaat ediyor.
iOS cihazların kulaklık girişine, Android cihazların ise micro USB portuna takılabilen iPin, temel olarak lazer işaretçisi ile kablosuz sunum aracını bir araya getiriyor. iOS tarafında çok daha kompakt bir gövdeyle hazırlanan cihaz, yüklenen özel uygulamasıyla bilgisayarlara bağlanıyor (Wi-Fi) ve kişilerin cihazlarının dokunmatik ekranları üzerinden sunumlarını kontrol etmesine imkan tanıyor. Sunumlar içerisinde vurgulanmak istenen noktaların belirtilmesi noktasında ise lazer işaretliyici (635nm dalga boyunda 1mW optik gücünde) olarak kullanılabilen ürün, Wi-Fi bağlantısı ve diğer aracı yazılımlarla uğraşmak istemeyen kişiler için de BTtogo isimli Bluetooth aracıyla beraber satın alınabiliyor. Çalışmak için gereken gücü telefonlardan alan iPin, her zaman taşınabilecek bir alternatif sunarak özellikle sık sık sunum yapma ihtiyacı duyanlara faydalı bir kullanım yapısı sağlıyor ve farklı renk seçenekleriyle tercih edilebiliyor.
BTtogo birimiyle beraber iOS için 65$, Android içinse 55$ (ABD dışı 10$ kargo) bağış miktarlarıyla 2015'in Mart ayında elde edilebilen iPin'nin açıklayıcı tanıtım videolarını aşağıda izleyebilirsiniz.
 
iOS ile Android cihazlar için dünyanın en küçük lazer işaretçisi ve kablosuz sunum aracı: iPin
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim