Okul ya da iş hayatında rahat kontrol edilebilen sunumlar yapmak ve bu sunumlar içerisinde vurgulanmak istenen noktaları etkili bir şekilde göstermek büyük önem taşıyor. Bu noktada klasik bir yaklaşımı akıllı telefonlar ile birleştiren iPin, Indiegogo üzerinde koyduğu 10,000$ hedefi 43,356$ seviyesine getirerek büyük bir potansiyel vaat ediyor.
iOS cihazların kulaklık girişine, Android cihazların ise micro USB portuna takılabilen iPin, temel olarak lazer işaretçisi ile kablosuz sunum aracını bir araya getiriyor. iOS tarafında çok daha kompakt bir gövdeyle hazırlanan cihaz, yüklenen özel uygulamasıyla bilgisayarlara bağlanıyor (Wi-Fi) ve kişilerin cihazlarının dokunmatik ekranları üzerinden sunumlarını kontrol etmesine imkan tanıyor. Sunumlar içerisinde vurgulanmak istenen noktaların belirtilmesi noktasında ise lazer işaretliyici (635nm dalga boyunda 1mW optik gücünde) olarak kullanılabilen ürün, Wi-Fi bağlantısı ve diğer aracı yazılımlarla uğraşmak istemeyen kişiler için de BTtogo isimli Bluetooth aracıyla beraber satın alınabiliyor. Çalışmak için gereken gücü telefonlardan alan iPin, her zaman taşınabilecek bir alternatif sunarak özellikle sık sık sunum yapma ihtiyacı duyanlara faydalı bir kullanım yapısı sağlıyor ve farklı renk seçenekleriyle tercih edilebiliyor.
BTtogo birimiyle beraber iOS için 65$, Android içinse 55$ (ABD dışı 10$ kargo) bağış miktarlarıyla 2015'in Mart ayında elde edilebilen iPin'nin açıklayıcı tanıtım videolarını aşağıda izleyebilirsiniz.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.