Anlık Bildirim

iPad Pro, iOS 9 ve WatchOS 2 için Microsoft Office güncellendi

iPad Pro, iOS 9 ve WatchOS 2 için Microsoft Office güncellendi
 
Yazılım devi Microsoft, Apple'ın dün tanıtımını gerçekleştirdiği büyük ekranlı tablet modeli iPad Pro ile 16 Eylül tarihinde kullanıma sunulacak WatchOS 2 ve iOS 9 için Microsoft Office paketini güncelledi.
Yapılan bu güncelleme ile Microsoft Office paketi iOS 9 yüklü iPad modellerinde çoklu pencere deneyimine destek vermeye başladı. Bu sayede kullanıcılar aynı anda iki ofis uygulamasını açabiliyor ve uygulamalar arasında hızlıca veri aktarımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca paket içerisine "Ink (Mürekkep)" isimli yeni bir araç daha ekleniyor. Bu araç sayesinde iPad Pro sahipleri "Apple Pencil" stylus kalemleriyle açık dokümanlar üzerine istedikleri çizimleri gerçekleştirebiliyor ve yine yeni olarak verilen kablosuz klavye desteğiyle verimlilik üst seviyeye çıkartılıyor.
Akıllı arama sürecini OneNote ve Outlook e-postaları içerisine de getiren yazılım devi, Apple Watch için Microsoft Outlook ve Translator uygulamalarında da ciddi geliştirmeler yapıyor. Outlook artık gelecek e-posta ve randevular için çok daha fazla veri gözler önüne serebilirken, sabitlenen çevirileri sesli olarak aktarabiliyor ve bulunan bölgenin yerel diline uygun bazı sık kullanılan kelimeler gösterebiliyor.
Bütün bu özellikler iPad Pro, iOS 9 ve WatchOS 2'nin kullanıcıma sunulmasıyla hayata geçiyor.
iPad Pro, iOS 9 ve WatchOS 2 için Microsoft Office güncellendi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim