Anlık Bildirim

iPhone 4S'in Türkiye fiyatı yavaş yavaş belli oluyor


Geçtiğimiz Ekim ayında lanse edilen ve yaklaşık 30 ülkede piyasaya sürülen iPhone 4S modeli iki aylık bir aradan sonra 16 Aralık tarihinde tüm operatörlerimiz tarafından piyasaya sürülecek.

iPhone 4S modelinin fiyatı konusunda sır verilmemesine rağmen bazı bilgiler kamuoyuna sızmaya başladı. Millyet gazetesinin üst düzey operatör yöneticilerinden edindiği bilgiye göre operatörler birbirine çok yakın paketlerle tüketicileri cezbetmeye çalışacak. Paketlerle ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

Kontratsız olarak ise 16GB'lik versiyon 825 Avro yani yaklaşık 2020TL civarında bir fiyatla kullanıcıyla buluşacak. 32GB'lik versiyon 960 Avro yani 2350TL olarak raflara çıkacak. 64GB'lik modeli ise 1100 Avro yani 2700TL olarak son kullanıcıya ulaşacak. Kontratsız fiyatların hemen hemen tüm operatörlerde aynı olacağı belirtiliyor.

Fiyatları yukarıda tutan en önemli faktörler vergilerin yüksekliği ve Avrupa bölgesi olunmasından dolayı fiyatların Avro olarak işlem görmesi. Bu da 650$'lık 16GB modelini 825 Avroya kadar yükseltiyor.

Kontratlı paketlerin ise haftaya belli olacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14445 kez okundu.
69 kişi, toplam 82 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
siri, Apple ve iphone 4s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim