Anlık Bildirim

iPhone 8 bu kez yeni bir sızıntıyla ortaya çıktı

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 8, Urban Armor Gear tarafından üretilen kılıfın içinde sızdı. Oldukça etkileyici bir tasarıma sahip olduğu görülen cihaz Touch ID'siz şekilde gelebilir.
iPhone 8'i tüm ihtişamıyla ortaya koyan yeni sızıntı, Eylül ayında tanıtılması beklenen cihazın nasıl bir tasarımla geleceğini görmemizi sağladı. Evan Blass tarafından yayınlanan fotoğraf, Urban Armor Gear tarafından üretilen oldukça kaba bir kılıf içersinde olmasına rağmen iPhone 8 hakkında duyduğumuz pek çok söylentiyi doğruluyor.
Sızıntıyla birlikte cihazın gerçekten de ince çerçevelere sahip olduğu ve Home butonundan yoksun şekilde geleceği bir kez daha onaylanmış oldu. Ayrıca ekranın üst kısmında ahize, yüz tanıma kamerası ve ön kısımdaki diğer sensörleri barındıran sensör çubuğunun yer aldığını görüyoruz.
Alışılmışın dışında bir şekle sahip bu ekran iPhone 8'i daha pahalı hale getirebilir. Zira tedarikçilerin farklı forma sahip bu ekranı üretmeleri daha maliyetli olacak. Örneğin Foxconn, iPhone 8'in ucuz olmayacağını ve cihazın 1200$ civarında bir fiyatla tüketicilere sunulacağını düşünüyor.

Touch ID tamamen kalkabilir

Sızıntı Touch ID'nin konumunu ortaya koymamış durumda. Son birkaç aydır iPhone 8'deki parmak izi sensörü ile ilgili çok sayıda söylenti var. Apple'ın Touch ID'yi ekrana gömmeye çalıştığı düşünülüyordu.
Şirkete yakın kaynaklar bu planın başarısız olduğunu ve bu yüzden Apple'ın parmak izi sensörünü arkaya taşımak da dahil olmak üzere bir dizi alternatif düşünmeye başladığını söyledi. Sonuç olarak teknoloji devinin Touch ID'den tamamen vazgeçeceği ve bunun yerine ekranın üst kısmındaki sensör çubuğuna yerleştirilen kamerayla çalışacak yüz tanıma sistemine odaklandığı anlaşılıyor.
iPhone 8'in Eylül ayında gerçekleştirilecek lansmanda güncellenmiş  iPhone 7s ve 7s Plus ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Ancak satışlar, ekran tedariğiyle ilgili sorunlar nedeniyle Ekim veya Kasım ayına sarkabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14825 kez okundu.
34 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim