Anlık Bildirim

iPhone SE 4.5G desteğine sahip mi?

Apple’ın en yeni iPhone modeli, fiyatı ile olduğu kadar teknik özellikleri ile de ilgi uyandırıyor. Peki iPhone SE 1 Nisan 2015 itibariyle ülkemizde kullanıma sunulacak 4.5G desteğine sahip mi?

iPhone SE 4.5G desteğine sahip mi? Tam Boyutta Gör

Apple’ın fiyatı ve özellikleri ile beklentileri fazlasıyla karşılayan akıllı telefonu iPhone SE, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Ülkemizde 1999TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan cihaz için akıllara gelecek sorulardan bir diğeri de 4.5G desteğine sahip olup olmadığı.

Apple’ın A9 işlemci ile pazara sunduğu iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde Cat 6 modem yer alıyordu. Bu sayede LTE Advanced şebekelerinde cihaz teorik olarak 300Mbps’e kadar indime hızına erişebiliyor.

iPhone SE modelinde ise Apple beklendiği gibi Cat 6 modem kullanmamış ve bu cihaza Cat 4 entegre etmeyi uygun görmüş. Bu elbette ki cihazın 4.5G uyumlu olmadığı anlamını taşımıyor. iPhone SE 4.5G deneyimi sunacak ancak görebileceği teorik hızlar maksimum 150Mbps indirme, 50Mbps de yükleme sınırında kalacak.

Operatörler 1 Nisan 2015 sabahı hayatımıza girecek olan 4.5G konusunda sunmak iddiasında oldukları hız konusunda adeta birbiri ile yarışıyor. Örneğin Turkcell, Türkiye’nin dört bir yanında yaptığı canlı şebekelerdeki hız testlerinde ortalama 350Mbps indirme, 45Mbps yükleme hızlarından bahsediyor ki bu rakamlar son derece heyecan verici.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10626 kez okundu.
33 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
4.5g, iphone se ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim