Anlık Bildirim

Yeni iPhone’lar USB-C girişli hızlı şarj adaptörü ile gelebilir

2019 yılında tanıtılacak olan iPhone modelleri kutu içerisine dahil 18W USB-C hızlı şarj adaptörü ve dolayısıyla bir ucu Lightning diğer ucu USB-C kablo ile gelebilir.
iPhone’a USB-C girişli hızlı şarj adaptörü Tam Boyutta Gör
Apple’ın içinde bulunduğumuz yıl içerisinde tanıtacağı iPhone modellerinin USB-C girişli olacağına dair birtakım dedikodular vardı. Dedikodular yerini bu sene de Lightning girişli iPhone’lar göreceğimize bıraktı. Ancak yeni sızıntılar en azından şarj adaptörü kısmında değişimler olacağını gösteriyor. 2019 iPhone modelleri kutu içerisine dahil USB-C hızlı şarj adaptörü ve dolayısıyla bir ucu Lightning diğer ucu USB-C kablo ile gelebilir.

18W hızlı şarj adaptörü

Apple, iPhone 8’den bu yana telefonlarında hızlı şarj teknolojisi bulundursa da kutu içerisinde hala 5W şarj adaptörü gönderiyor. iPhone’unu hızlı şarj etmek isteyen kullanıcıların ayrı bir adaptör alması gerekiyordu. Kutu içerisinde gelecek 18W hızlı şarj adaptörü ile bu durum sonlanacak.

Bu şarj adaptörü 2018 iPad Pro ile gördüğümüz adaptörün aynısı olabilir. Haberimizin içerisindeki görseller de o adaptöre ait. Her ne kadar iPhone’un USB-C girişli olarak evrensel hale gelmesi daha çok istenilen şeylerden biri olsa da şarj adaptörü ile yapılan başlangıç da yararlı olacaktır.

Geçtiğimiz sene iPhone’ları için benzer sızıntılar duyulmuştu ama daha sonrasında bu adaptörün iPad Pro’ya ait olduğu görüldü. Ancak bu sefer yeni iPhone’lar için USB-C girişli hızlı şarj adaptörü kullanılması oldukça mantıklı. Sızıntı hakkında daha detaylı bilgiler yeni iPhone modellerinin tanıtım tarihi yaklaştıkça gelecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4826 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kablo, hızlı şarj ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim