Anlık Bildirim

iTunes uygulaması nihayet Microsoft Mağazası'na geldi

Windows 10 kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği iTunes uygulaması sonunda Microsoft Mağazası'ndaki yerini aldı. Artık mağazadaki uygulamalarla kısıtlı olan Windows 10 S'de de iTunes kullanılabilecek
Apple sonunda iTunes uygulamasını Microsoft'un Windows 10 uygulama mağazasına getirdi. Yazılım devi yaklaşık bir yıl önce iTunes'un Microsoft Mağazası'na 2017'nin sonuna kadar geleceği açıklasa da sonrasında bu tarih süresiz olarak ertelenmişti.
iTunes, Microsoft Mağazası'nda eksikliği en çok hissedilen uygulamaların başında geliyordu. Özellikle de sadece Microsoft Mağazası ise sınırlı olan ve mağaza dışından uygulama yükleme imkanı olmayan Windows 10 S kullanıcılarının dört gözle beklediği uygulama artık Microsoft Mağazası üzerinden indirilebiliyor.
iTunes uygulamasını Windows 10'lu bilgisayarınıza yüklemek için buraya tıklayarak Microsoft Mağazası'na erişebilirsiniz. Sisteminizde iTunes'un masaüstü uygulaması zaten yüklüyse, Microsoft Mağazası sürümünün eski yüklemeyi kaldıracağını ve ilk çalıştırdığınızda ayarlarınızı taşıyacağını aklınızda bulundurun.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim