Anlık Bildirim

İddia : Samsung yazılım tarafını şirket satın alarak güçlendirecek

İddia : Samsung yazılım tarafını şirket satın alarak güçlendirecek

Piyasaya sürdüğü akıllı telefon ve tabletlerinde TouchWiz adı verilen kullanıcı arayüzünü kullanırken, cihazların kamera veya sensör gibi bileşenlerine atanmış sayısız uygulamayı da beraberinde sunuyor. Ayrıca Tizen işletim sistemi geliştirmeleri ve uygulama mağazası da mevcut. Ancak yine de Apple veya Google gibi devlerin yazılım konusundaki seviyesine erişebilmiş değil.

Wall Street Journal tarafından verilen habere göre Samsung, yazılım tarafında eksikliklerinin olduğunu kabul ediyor ve şirket satın alma yoluyla yeni hamleler yapmak istiyor.

Samsung daha önce Waze girişimin satın almak istese de Google bu sürece son noktayı koymuştu. Ancak firma halen stratejisine uygun satın alma yollarını araştırıyor. Firmanın ilgi alanları ise oyunlar, mobil arama, sosyal medya ve harita servisleri. 

Samsung'un potansiyel satın alma listesi içerisinde bulunan firmalar ise Unity Technologies, Green Throttle Games, Glympse, Rounds ve Everything.me şeklinde sıralanıyor. 

Samsung'un bu firmalardan biri veya birkaçı ile görüşüp görüşmediği konusunda herhangi bir bilgi yok. Ancak Samsung'un bu konuda oldukça agresif olduğu belirtiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1120 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim