Anlık Bildirim

Yeni PS5 modelinde hafifliğin sebebini bulan YouTuber, yeni PS5'in daha kötü olduğunu söylüyor

Geçtiğimiz haftalarda satışa çıkan ve satışa çıkmasının ardından yeni modeldeki hafifliğin sebebini ortaya çıkaran YouTuber Austin Evans, yeni modelin daha kötü olduğunu söylüyor.

İddiaya göre yeni PS5 modeli daha kötü Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda yeni bir PS5 modeli satışa çıktı. Bu modelin farklılıklarına buradan ulaşabilirsiniz. Farklılıklardan birisi yeni modelin 300 gram daha hafif olmasıydı. Geçtiğimiz günlerde ise YouTuber Austin Evans, bu hafifliğin sebebini buldu: Daha küçük soğutma. Ardından da tartışmalar başladı.

"Yeni Model Daha Kötü"

YouTuber Austin Evans, ilk hazırladığı videosunda yeni modelin daha kötü olacağı iddiasında bulunmuştu. Bu iddianın üzerine tepkiler gelince yeni bir video çekerek neden bu şekilde düşündüğünü açıkladı. Evans, "PS5, sadece daha küçük bir ısı emiciye sahip. Daha az alüminyum var, daha az bakır var ve kısaca daha az malzeme var. Yani çipten ısıyı uzaklaştırmak için daha az malzeme ve yüzey alanı olduğunu fizik yasaları açık bir şekilde gösteriyor." dedi.

YouTuber Austin Evans yaptığı testlerde de yeni modelin daha sıcak çalıştığını net bir şekilde göstermişti. Bu konu gerçekten son günlerde bir hayli tepki topladı diyebiliriz. Bu yüzden Sony'den konu ile alakalı bir açıklama gelmesi her şeyi netleştirebilir. Gelmediği durumda ortaya atılan iddiaların gerçeklik ihtimali artacak diyebiliriz. YouTuber Austin Evans'ın yüklediği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15737 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, PlayStation ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim