Anlık Bildirim

Infinix katlanabilir telefon geliştiriyor

Infinix Zero Flip adıyla veri tabanında ortaya çıkan katlanabilir telefonun yine uygun fiyat etiketi ile pazarda bütçesini düşünen müşterileri cezbetmesi bekleniyor. 
Infinix Zero Flip Tam Boyutta Gör
Katlanabilir telefon dünyası maliyetler gereği oldukça yüksek fiyatlara sahip ve yeni çıkan bir modeli bin beş yüz dolar üzerine bulmak mümkün olabiliyor. Çinli Tecno ilk kez çok düşük fiyatlara katlanabilir telefon satılabileceğini göstermişti. Ardından Nubia Flip 5G rekoru elinden almıştı.

Infinix Zero Flip geliyor

Tecno markasının kardeşi Infinix de pazara hamle yapmaya hazırlanıyor. Infinix Zero Flip firmanın ilk katlanabilir modeli olacak ve yıl içerisinde piyasaya sunulacak. Firma sertifika onaylarına başlamış durumda.

Henüz Infinix Zero Flip neler sunacak ve hangi fiyat aralığına sahip olacak net bilinmiyor ancak firmanın 600$ bandında bir hamle yapması muhtemel. Zira Tecno V Flip ve Nubia Flip 5G de benzer fiyatlardan piyasaya sürülmüştü. Bu bakımdan donanım tarafında büyük bir beklenti oluşturmak doğru olmaz. Ne var ki kamera tarafında Infinix beklentilerin üzerine çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim