Anlık Bildirim

İnsanların robot klonları geliyor: Hedef ucuza üretim!

İnsanların robot klonları uzun süredir konuşuluyor ancak Clone adında firma, insanların günlük işlerini yapabilecek Dünyanın ilk biyomimetik Android’lerini ucuza üretmeyi hedefliyor.
clone robotics insan robot klonu Tam Boyutta Gör
İnsanların robot kopyalarını yalnızca bilim kurgu filmlerinde görüyorduk ancak teknoloji ışık hızıyla ilerlediğinden robot klonları görmemiz çok uzun sürmeyecek gibi. Clone adlı firma, Clone Robotics adını verdikleri Androidlerin bir parçası olan, insan elinin birebir kopyasına ait “Clone Hand” görüntüleri paylaştı.

Clone Robotics çalışmalara başladı

Kasım 2021’de kurulan Clone Robotics’in misyonu; günlük hayattaki tüm sıradan işleri yapabilen düşük maliyetli Androidler üretmek. Clone Robotics’i bu alandaki diğer şirketlerden ayıran birkaç nokta var. Birincisi; tasarım noktasında biyomimetiğe odaklanmaları ve maliyetleri düşük tutma taahhüdü vermeleri. Bu, ürünlerinin daha geniş bir kitle tarafından erişilebilir olabileceği anlamına geliyor.

En son teknolojileri ve iddialı vizyonlarıyla Clone Robotics, dikkate alınması gereken bir teknoloji şirketi. Microsoft, şu anda Clone Robotics’in bir parçası olduğu endüstriyel robot üzerinde büyük etkisi olacak ChatGPT’yi robotik alana entegre etmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim