Anlık Bildirim

Instagram, gönderiler arasında tıklayarak geçiş yapılmasını sağlayan özelliği test ediyor

Sosyal medya devi Instagram'a yakında bir yenilik daha geliyor. Bundan böyle kullanıcılar tıpkı Hikayeler'de olduğu gibi gönderiler arasında da tıklayarak gezebilecekler.
Popüler sosyal medya platformu Instagram'a her gün yeni bir özelliğin eklendiğini söylemek hiç de yanlış olmaz. Uygulamaya şimdi de Hikayeler bölümünden esinlenilerek, gönderiler arasında ekrana tıklayarak gezilmesini sağlayan yeni biz özellik geliyor.

Hikayeler'deki gezinme şekli gönderilere geliyor

Hiç kuşku yok ki Instagram platformunun en çok ilgi çeken bölümü kullanıcıların Hikayeleri diyebiliriz. Snapchat'ten esinlenilerek tasarlanan bu bölüm, gönderilerden daha fazla ilgi görüyor ve Instagram buradaki pratik gezinme sistemini, standart gönderilere de getirmeye çalışıyor.
Supratesek Bose adlı Instagram kullanıcısının farkettiği bu özellik şu an test aşamasında ve yakında tüm kullanıcılara sunulacak. Ancak yeni özelliğin şöyle bir handikapı da var. Zira gizli takip ettiğiniz veya gönderisini beğenmeyeceğiniz kişilerin profillerinde gezerken, gönderileri atlamak için ekrana çift tıklamamaya özen göstermeniz gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim