Anlık Bildirim

Instagram hikayeleri Facebook'ta da paylaşılabilecek

Hikayeler özelliğiyle istediği popülariteyi elde edemeyen Facebook, Instagram'a kullanıcların hikayelerini doğrudan Facebook'ta paylaşmalarını sağlayacak bir özellik ekliyor.
Facebook'un zaman zaman sosyal platformuna yeni özellikler kazandırdığına şahit oluyoruz ancak şirket Hikayeler özelliğiyle istenilen başarıyı elde edememiş görünüyor. Bu durum sosyal medya devini yeni bir arayışa itmiş durumda. Şirket, Instagram kullanıcılarının hikayelerini her iki platformda da eşzamanlı olarak paylaşmalarını sağlayacak yeni bir özellik sunmaya karar verdi.
Yayınlanan yeni bir rapora göre Facebook, Instagram kullanıcılarına hikayelerini hem Instagram hem de Facebook'da aynı anda paylaşabilecekleri bir seçenek sunmaya başladı. Bildiğiniz üzere şu anda kullanıcılar hikayelerini her iki platforma da ayrı ayrı göndermek zorundalar. Ancak test sürecindeki özellik genel kullanıma sunulunca bu durum ortadan kalkacak.
Yeni özelliğe sahip olan kullanıcılar Instagram'ın uygulama içi kamerasıyla çektikleri hikayeleri Facebook ve Instagram'da eşzamanlı olarak paylaşabilecekleri bir seçenek görmeye başlamış durumdalar. Kaç kullanıcının bu özelliği test edebileceği ve şirketin gelecek planları henüz belli değil. Bir Instagram sözcüsü testi onayladı ancak şirketin planları hakkında daha fazla bilgi paylaşmayı reddetti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim