Anlık Bildirim

Instagram kullanıcıları uygulamada ne kadar zaman harcadıklarını görebilecek

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Instagram'ın, kullanıcıların uygulamada ne kadar süre harcadıklarını gösterecek bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
Sosyal medya devi Instagram'ın, kullanıcıların uygulamada ne kadar süre harcadıklarını gösterecek yeni bir özellik üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bu bilgi uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong'un, Instagram'ın Android versiyonunun kaynak kodlarında "Usage Insights" (Kullanım Bilgileri) adında gizlenmiş bir özellik olduğunu farketmesiyle ortaya çıktı.

Instagram CEO'su bu özelliğin geleceğini doğruladı

Yeni özellik Instagram kullanıcılarının uygulamada harcadıkları süreyi görmelerini ve buna göre kendilerine bir kısıtlama getirmelerini amaçlıyor. Sosyal platformun CEO'su Kevin Systrom, bu özelliğin geleceğini doğrulayarak: "İnsanların, Instagram üzerinde harcadığı zaman hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlayacak araçlar üzerinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
Özelliğin ne gibi detaylar vereceği şimdilik bilinmese de, Instagram'ın da Google ve Facebook'un izinden gittiğini söyleyebiliriz. Yakın zamanda Google, Android P'nin kullanıcıların hangi uygulamayı ne kadar süreyle kullandıklarına dair oluşturacağı verilerle, kullanıcıların akıllı telefonlarında harcayacakları zamanı daha akıllıca yönetebilmelerini sağlayacağı yeni bir özelliği duyurmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim