Anlık Bildirim

Windows Phone kullanıcılarının uzun yıllar beklediği Instagram, 2 yıl önce beta olarak kullanıma sunulmuştu ve halen daha beta olarak yoluna devam ediyor. Şimdi ise Windows 10 mobil platformu için de Instagram uygulaması beta olarak kullanıma sunuldu. Tabii bu sürüm biraz daha farklı.

Mark Zuckerberg, Windows Bridge platformunu kullanarak daha fonksiyonel bir Instagram uygulamasını, Windows 10 mobile getirmek için çalıştıklarını ifade etmişti. Windows Brigde, bilindiği üzere iOS tarafındaki uygulamaların daha kolay bir şekilde Windows 10 tarafına port edilmesini sağlıyor.


Yeni Instagram uygulaması da, Windows Bridge temelinde Windows 10 mobil platformuna adımını atmış durumda. Şimdilik uygulama çöküyor, Facebook hesabı ile giriş yapma sıkıntıları var ve paylaşma özelliği zaman zaman kaybolabiliyor. Yine de gelecek olan özellikler oldukça iddialı.

Örneğin video ve fotoğrafların düzenlenebilmesi, özel tasarlanmış filtreler, yeni verimlilik araçları, renklerde ve canlılıkta oynama yapabilme bunlar arasında sayılabilir.

Link
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2848 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, windows 10 mobile instagram ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim