Anlık Bildirim

Instagram Story’e şarkı ekleme özelliği Türkiye’ye geldi

Instagram ve Facebook hikayelerine şarkı ve şarkı sözü ekleme özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu. 39 milyon şarkıdan oluşan kütüphaneden dilediğiniz müziği ekleyebilirsiniz.

Instagram Story’e şarkı ekleme özelliği Türkiye’ye geldi Tam Boyutta Gör

Instagram’ın uzun süredir yurt dışında bazı ülkelerde kullanıma sunduğu müzik özellikleri sonunda Türkiye’ye geldi. Hem Instagram hem de Facebook uygulamasındaki müzik özellikleri yavaş yavaş Türkiye’deki tüm kullanıcıların kullanımına açılacak.

Facebook, Türkiye’deki müzik şirketleriyle anlaşma gerçekleştiremediği için bu özellik ülkemizde devre dışıydı. Kullanıcılar hikayelerine şarkı ekleyemediği gibi yabancıların eklediği şarkıları da dinleyemiyordu. Artık 39 milyon şarkıdan oluşan kütüphaneden dilediği şarkının dilediği 15 saniyelik bölümünü hikayesine ekleyebilecek ve başkalarının hikayelerindeki müzikleri dinleyebilecek.

Şarkı eklemenin yanı sıra otomatik şarkı sözü özelliği de ülkemize geldi. Şarkıların sözlerini müzikle senkronize bir şekilde ekleyerek hem görsel hem de işitsel açıdan etkileyici hikayeler oluşturabilirsiniz.

Facebook profillerine müzik eklenebiliyor

Instagram ve Facebook hikayelerine gelen şarkı özelliğinin yanı sıra Türkiye’deki kullanıcılar Facebook profillerine müzikli videolar ekleyebiliyor ve profilin tepesine diledikleri şarkıyı sabitleyebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4773 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, instagram ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim