Anlık Bildirim

Meta, Instagram'ın yayın kanallarını Facebook ve Messenger'a getiriyor!

Geçtiğimiz şubat ayında Meta, "yayın kanalları" adlı tek yönlü mesajlaşma özelliğini duyurdu. Bu özellik ana sayfaya herhangi bir yayın yapmadan takipçilerine özel güncelleme yapabilme olanağı sunuyor

Instagram yayın kanalları Facebook ve Messenger'a Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz şubat ayında Meta, "yayın kanalları" adlı tek yönlü mesajlaşma özelliğini duyurdu. Ana sayfaya herhangi bir yayın yapmadan takipçilerine güncelleme yapabilme olanağı sundu.

Şimdi şirket, yayın kanallarının kullanılabilirliğini genişletiyor ve aynı zamanda Facebook ve Messenger'a da getiriyor. Facebook sayfalarına sahip içerik oluşturucular ve halka açık kişiler artık topluluklarına fotoğraflar, videolar ve sesli notlar dahil mesajlar gönderebilecek. 

Facebook ve Messenger'a gelecek olan tek yönlü mesajlaşma özelliği, sayfa yöneticisinin bu kanala mesaj gönderebilmesini ve takipçilerinin bu mesaja tepki verebilmesi sağlıyor. Böylelikle kullanıcılar takip ettikleri kişilerin güncellemelerini görebiliyor.

Instagram yayın kanalları Facebook ve Messenger'a Tam Boyutta Gör

Meta tarafından paylaşılan ekran görüntülerine dayanarak, yayın kanalları kullanıcılarına uygun olarak "Kanallar" etiketli bir sekme altında görünecek. Katılımcılar, sayfa sahibi her güncelleme gönderdiğinde bildirim alacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim